cu ce să poarte ciorapi tricotate

Cele mai multe femei, în timpul iernii, în detrimentul sănătății lor, poarte ciorapi subțiri. Desigur, uneori frumusețea și adevărul necesită sacrificii, dar nu cu prețul propriei sănătăți. Astăzi vă vom spune despre o alternativă la chiloți caproni - despre chilotul tricotat cald și despre ceea ce pot purta.

Nu fi surprins dacă mulți oameni auzit pentru prima dată că există ciorapi de iarna tricotate, deoarece nu peste tot pot fi găsite. Cu toate acestea, ele există și cu ajutorul lor puteți crea imagini la modă și originale.

Dacă aveți o dilemă cu ceea ce puteți purta ciorapi tricotate, nu vă disperați. Mai ales pentru dvs., am luat câteva imagini originale și la modă, care cu siguranță vă va plăcea.

Mai întâi de toate, trebuie remarcat faptul că combinația potrivită de chilot cu alte haine vă va ajuta să arătați elegant. Căștile tricotate calde sunt combinate cu aproape orice îmbrăcăminte. Dacă preferați un stil sportiv, atunci nu ar trebui să vă deranjez cu alegerea de dresuri calde. Este suficient să alegeți culoarea potrivită și totul, deoarece toată chilotul va fi ascuns sub pantaloni. Dar este o altă chestiune dacă mergeți la o sărbătoare sau o întâlnire și intenționați să purtați o fustă flirtească sau o rochie romantică. Este pentru astfel de cazuri că există dantela tricotate dantelă. Apropo, ele pot fi purtate peste culoarea obișnuită a cărnii de nylon. Nimeni nu va observa acest lucru, dar vă veți simți mai confortabil și mai cald.

cu ce să poarte ciorapi tricotate 1 cu ce să poarte ciorapi tricotați 2 cu ce să poarte chilotul tricotat 3

Când alegeți chilotul cald, dați preferință acelor nuanțe care sunt combinate cu culori diferite. De exemplu, pot fi colanți negri sau bej. De asemenea, având în dulap tricotate tricotate de alte culori, cum ar fi maro, alb, gri, burgund, puteți crea imagini diferite la modă. De exemplu, purtând un maro tricotate colanți, tunica gri și cizme bej vrac, adăugând imaginea unui pandantiv lung neobișnuită pe un lanț, și luând cu el o geantă de mână neagră, puteți merge în condiții de siguranță pentru cumpărături sau pentru o plimbare.

cu ce să poarte chilotul tricotat 4 cu ce să poarte chilotul tricotat 5 cu ce să poarte ciorapi tricotați 6
cu ce să poarte chilotul tricotat 7 cu ce să poarte ciorapi tricotați 8 cu ce să poarte ciorapi tricotate 9
cu ce să poarte ciorapi tricotate 10 cu ce să poarte ciorapi tricotat 11 cu ce să poarte ciorapi tricotați 12

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 3