Cu ce ​​să poarte pantaloni scurți roșii

Shorts sunt un model de îmbrăcăminte foarte confortabil și versatil. Este popular cu multe femei de moda, mai ales vara. Scurturile sunt potrivite pentru orice ocazie. Pantaloni clasici - o opțiune excelentă de lucru sau de mers pe jos, sport - respectiv pentru sport sau pentru a merge la plajă. Șorturile din acest sezon sunt destul de relevante. Să ne dăm seama ce să purtăm pantaloni scurți roșii în 2013.

Red shorts 2013

Cel mai plăcut lucru despre acest mic lucru este că se duce la orice tip de figura. Principalul lucru este să alegeți stilul potrivit.

Deci, să începem cu pantaloni scurți roșii de tăiere clasică. În astfel de pantaloni scurți, puteți merge la lucru. Culoarea roșie este universală și iubește o combinație cu tonuri neutre - alb, negru. Încercați să ridicați o bluză albă și pompe. Completați costumul cu o haină în stilul anilor 80, iar imaginea elegantă este gata. Durata scurturilor ar trebui aleasă astfel încât să nu contravină codului de îmbrăcăminte al companiei dvs.

Combinați cu succes pantaloni scurți roșii cu bluze colorate și bluze în dungi. Deci, puteți crea perfect o imagine în stil casuel, care este foarte popular în acest sezon.

Daca esti un fan de îmbrăcăminte stil de stradă, ridica negru T-shirt si vesta cu tocit, adăugați imaginea de cizme de lumină sau de ghete și geanta umflat.

Puteți, de asemenea, să combinați pantaloni scurți roșii la modă cu un tricou de culoare deschisă, de culoare deschisă. De la pantofi, ridică sandalele de pe pană. Elegant și, cel mai important, o imagine confortabilă este gata.

Pantalonii scurți sport, în general, pot fi purtați cu orice tricou sau tricou, adăugați adidași pe o talpă subțire și actualizați în rucsacul din acest sezon. Deci, puteți merge, atât pentru o plimbare, cât și pentru sala de gimnastică.

Alegeți haine care vă dau cu adevărat plăcere. Moda astăzi este universală, iar frumusețea nu necesită întotdeauna sacrificiu.

Cu ce ​​sa poarte pantaloni rosii 1 Cu ce ​​să poarte pantaloni scurți roșii 2 Cu ce ​​sa poarte pantaloni rosii 3
Cu ce ​​sa poarte pantaloni rosii 4 Cu ce ​​sa poarte pantaloni rosii 5 Cu ce ​​sa poarte pantaloni rosii 6
Cu ce ​​sa poarte pantaloni rosii 7 Cu ce ​​sa poarte pantaloni rosii 8 Ce sa poarte pantaloni rosii 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =