cu ce să poarte blugi roșii

Culoarea roșie vă va ajuta să creați o imagine luminată, îndrăzneață și de neegalat. Blugi roșii rămân în tendință pentru mai multe sezoane la rând. Deci, dacă nu există în dulapul dvs., atunci cumpărați-l și vă vom spune ce să combinați cu blugi roșii și ce să le faceți pentru ei.

Femeile blugi roșii

Bluii blugi din colecțiile din 2013 pot fi văzuți ca o tăiere directă, și înguste și alte stiluri. Foarte populară talie exagerată, dar aterizarea scăzută, de asemenea, nu renunță la pozițiile lor.

La spectacolele de modă, designerii eminenți prezintă blugi cu o simplă siluetă fără decor excesiv. Dar, uneori, ca un element răcoros pentru blugi roșii, adăugați bretelele originale. Cu acest model veți avea o imagine tânără și interesantă.

Agresivitatea stilistilor rosii recomanda diluarea broderiei sub forma unei flori pe buzunarul din spate, o suspensie sub forma unei cani de cafea sau bomboane. Asemenea elemente sunt acum la modă, pe lângă acestea, vor aduce o imagine de emoție imaginii tale.

Ce trebuie să port blugi roșii?

Nu supraîncărcați imaginea cu culori strălucitoare dacă decideți să purtați blugi roșii. Este mai bine să alegeți combinații clasice - alb, negru, albastru și maro.

Dacă blugi sunt fabricați într-un stil sportiv, cum ar fi piciorul drept și talia scăzută, partea superioară ar trebui să fie cât se poate de simplă. Poți purta un tricou cu un singur culor sau o broșă, este de asemenea potrivit să ai o cămașă cărnită.

Rochii blugi clasici vor fi bine combinați cu o bluză strictă de lumină și o jachetă negru scurtă. Ca accesorii, alegeți o pungă neagră, pantofi pe toc și o curea subțire este, de preferință, negru. Puteți să vă decorați jacheta cu o broșă roșie sub forma unei flori - elegantă și feminină.

Combină blugi de modă roșu cu stilul marin actual. Striped top într-o bandă alb, albastru sau negru va adăuga un punct culminant unic pentru imaginea ta. În ceea ce privește încălțămintea, alegeți pantofi de balet sau perdanți în dungi sau monofonic.
Puneți pe o tunică sau bluză tunică roșie, decorată cu o imprimare florală, în care sunt elemente roșii. Un astfel de ansamblu vă va face imaginea la modă și elegantă.

Pentru a accentua frumusețea blugi roșii, puteți folosi accesorii de culoarea potrivită. De exemplu, alegeți o geantă elegantă, șal, pălărie, coardă de păr, margele sau brățări masive.

Pentru mulți, blugi colorați sunt haine adolescente. Dar nu este așa! Purtarea blugi roșii este elegantă, extravagantă și elegantă. Nu vă fie frică să alegeți ceva neobișnuit, și veți dori cu siguranță rezultatul!

cu ce sa poarte blugi rosii 1 cu ce sa poarte blugi rosii 2 cu ce sa poarte blugi rosii 3
cu ce să poarte blugi roșii 4 cu ce sa poarte blugi rosii 5 cu ce sa poarte blugi rosii 6
cu ce sa poarte blugi rosii 7 cu ce sa poarte blugi rosii 8 cu ce sa poarte blugi rosii 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1