Cu ce ​​să purtați ciorapi negri

Astăzi este pur și simplu imposibil să-ți imaginezi un dulap feminin fără chilot. Multe femei preferă chilotul negru - accentuează demnitatea figurii și ascund lipsurile sale, arată sexy, se potrivesc cu diferite arcuri.

Cu ce ​​să poarte chilot negru - regulile de bază

Dacă nu doriți să vă uitați vulgar și amuzant, atunci trebuie să respectați cerințele referitoare la combinația de colanți negri cu haine:

  1. Pantofi de culoare neagră cu rochii neagră, simple, de exemplu, cu o panglică. Pentru ca imaginea sa nu arate doliu, poate fi completata cu succes de accesorii luminoase. Puteți purta o rochie albă cu chilot negru numai atunci când se utilizează ceva negru în arc - bolero, jachetă sau cel puțin o centură sau o pungă.
  2. Nu veți pierde dacă îmbrăcați acest accesoriu cu un costum clasic fixat, de exemplu, cu un costum de fustă negru, maro sau închis. Ele vor arata, de asemenea, minunat cu setul, care include un fund negru si un top de lumina.
  3. Cu haine strălucitoare, ciorapii negri pot arăta, de asemenea, potriviți, dar numai atunci când tinuta are o nuanță bogată, iar pantofii sunt de asemenea selectați în negru.
  4. Pantofi albi cu chilot negru - o combinație complexă, dacă doriți să o întruchipezi, apoi combinați aceste lucruri numai cu haine în aceeași schemă de culori. Nu e rău, va arăta cu o rochie scurtă tricotată și o cardigan albă, o tunica gri tricotată.
  5. Pantalonii Denim cu chilot negru, în unele cazuri, arata elegant, dar, din nou, dacă alte elemente ale dulapului sunt potrivite corespunzător. Completați această opțiune vor fi cizme negre sau cizme și o cardigan negru sau jacheta de piele.

Fii atent - chilot negru!

Absolut nu combina chilot negru cu astfel de lucruri:

  1. Cu rochii de vară și sarafane, cu excepții rare, ciorapii negri nu se uită în loc.
  2. Pentru costumele complexe, care combină mai multe culori, există numeroase elemente de decor, este mai bine să nu purtați ciorapi negri cu un model.
  3. Pantofi de culoare neagră, cu pantofi ușori.

Fetele au de multe ori o întrebare despre ce să poarte chilot negru strâns. Un pariu sigur va fi o combinație cu rochii tricotate, pulovere alungite, fuste de catifea, paltoane și, în mod necesar, închis încălțăminte - cizme sau pantofi, cizme.

Cu ce ​​să purtați chilot negru1 Cu ce ​​să purtați chilot negru2 Ce să purtați chilot negru3
Cu ce ​​să poarte ciorapi negri4 Cu ce ​​să purtați chilot negru5 Cu ce ​​să purtați chilot negru6
Cu ce ​​să purtați chilot negru7 Cu ce ​​să purtați chilot negru8 Ce să purtați chilot negru9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 6