Cu ce ​​să purtați cizme grosiere

Nu este un secret pentru nimeni că în ultimele anotimpuri, încălțămintea cea mai la modă sunt cizme mici sau cu tocuri mici. Una dintre tendințele la modă din acest sezon sunt considerate cizme brutale brutale cu nituri metalice sau curele subțiri. Iubitorii experimentării s-au grăbit să încerce o imagine de cowboy și au achiziționat cizme pentru femei. Pentru cei care încă se îndoiesc, oferim câteva imagini, cu care poți purta cizme brute să rămână elegante și, în același timp, feminine.

Bocanci grosolani pentru femei

Dacă alegeți imaginea corectă, atunci se pot purta cizme de biker, ca și blugi, jambiere, tunici și rochii.

Deci, prima noastră imagine, o combinație de brutalitate și feminitate. Ciorapii dulci cu o rochie vor arăta bine dacă ridici o jachetă de piele combinată cu pantofi. Îmbrăcați-vă pe o rochie lungă, albastră, cu cizme negre, cu un călcâi pătrat, top cu o jachetă elegantă din piele, cu epoleți, inserții metalice și mâneci la trei sferturi, veți obține deja o imagine de neuitat. În această formă, nu veți trece neobservate, iar prietenii dvs. vă vor arăta gustul unic.

A doua imagine, clasica de zi cu zi. Mergeți la o plimbare, puneți-vă blugii preferați, un pulover cald și cizme moderne, cu cizme înalte. În cizme de cowboy confortabile la viteză mică, vă puteți bucura de mers și de a socializa cu prietenii la maxim. În plus, în zilele calde de toamnă, picioarele dvs. vor fi protejate de frig și de umezeală. Și dacă, în loc de cizme înalte, vă decideți să purtați cowboy scurți cu un călcâi pătrat dur, atunci vă puteți completa imaginea cu o eșarfă originală, eșarfă sau cardigan.

Dar, merită să vă amintiți o regulă că stilul unui astfel de bărbat nu tolerează excesele, așa că nu vă îmbrăcați cu accesorii diferite. Cu el mai mult minimalism este combinat, deci alegeți cizme de cowboy, tot felul de brățări și genți de mână frumoase pleacă pentru pantofi clasici.

Cu ce ​​să purtați cizme grosiere 1 Cu ce ​​să purtați cizme dure2 Cu ce ​​să purtați cizme grosiere 3
Cu ce ​​să purtați cizme dure 4 Cu ce ​​să purtați cizme grosiere 5 Cu ce ​​să purtați cizme dure 6
Cu ce ​​să purtați cizme dure 7 Cu ce ​​să purtați cizme crude 8 Cu ce ​​să purtați cizme crude 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

65 − 61 =