cu ce să poarte haina de pălărie a femeii

Industria modei caută inspirație în totul. Deci, ideea a venit să combine teme militare și clasice în haine ca un strat de blană. Acest strat este universal, potrivit pentru orice formă, are o varietate de soluții color. Cu toate acestea, înainte de a le achiziționa, mulți oameni au o întrebare, ce trebuie purtat cu o haină de blană pentru femei? Să înțelegem.

Cum de a alege un strat de blană?

Atunci când alegeți un strat de blană, merită luați în considerare câteva recomandări:

  • nu trebuie să depășească jumătatea coapsei;
  • nu ar trebui să fie foarte greoaie;
  • Lungimea mânecilor și a umerilor ar trebui să se potrivească în mod ideal;
  • poate fi una sau mai multe dimensiuni mai mari.

Ce să purtați un strat de blană?

Haina merge bine cu blugi înguste, o fusta, costume clasice de pantaloni. Dacă costumul este complementar pantofilor pe călcâi, atunci pantalonii trebuie să-l acopere pe jumătate. Această opțiune va arăta armonioasă cu stratul de blană.

Pentru a vă îmbunătăți imaginea, puteți să ridicați pălăria originală cu un strat de blană. Acestea pot fi pălării, pălăriile și vestale. Este important să rețineți că, dacă haina are o tăietură restrânsă, atunci căștile ar trebui să fie mai stricte.

Alegeți ceva cu care să purtați un strat de blană scurtă, de asemenea, nu va fi dificil, deoarece alegerea este foarte mare. Bomboane preferate de zi cu zi, cu pantofi grosiere, și costume de afaceri clasice vor arăta de asemenea bine. În vreme caldă, haina poate fi purtată cu o rochie sau chiar cu o fustă mini.

Fiecare femeie ar fi drăguță să aibă în dulapul ei o haină de blană scurtă și scurtă. Luke, care poate fi făcut cu el, va surprinde cu versatilitatea lor.

O alegere bună va fi o haină de pălărie de la Zara. Acest brand reprezintă alegerea consumatorilor cu cele mai recente modele, iar varietatea de stiluri și culori va surprinde plăcut și va satisface orice gust.

cu ce să poarte haina de blană a unei femei 1 cu ce să purtați stratul de pălărie al unei femei 2 cu ce să poarte haina de pălărie a femeii 3
cu ce să poarte haina de blană a unei femei 4 cu ce să poarte haina de pălărie a femeii 5 cu ce să poarte haina de blană a unei femei 6
cu ce să poarte haina de pălărie a femeii 7 cu ce să poarte haina de pălărie a femeii 8 cu ce să poarte haina de pălărie a femeii 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

34 + = 40