cu ce să purtați o haină ușoară

Uită-te elegant și elegant, ieșiți de la masa gri, fără îndoială, ajuta un strat usor. Aceste haine arata scumpe si rafinate.

Alegeți un strat ușor nu este atât de dificil. Există multe nuanțe diferite. În plus, designerii de modă oferă modele interesante de orice stiluri și direcții.

Desigur, o haină ușoară necesită o grijă puțin mai atentă decât altele, dar imaginile create de el merită. Cele mai prețioase nuanțe luminoase sunt de culoare maro deschis, gri deschis, cappuccino. Dacă sunteți determinat să atrageți atenția, alegeți un model de roz deschis sau albastru moale. Astfel de haine sunt prezentate în multe colecții de modă din acest sezon. Foarte frumos, blând, ochi-prinderea umbra - cenușă de un trandafir.

Alegeți un costum pentru o haină ușoară

Cea mai populară și căutată culoare a blănii este maro deschis. Cafea cu lapte, caramel, nisip, mocha, coniac, bej - de fapt, nuanțele de maro deschis foarte mult. Poate de aceea este atât de îndrăgit de stilisti și designeri. Ridicați un kit pentru un strat de culoare brun deschis nu este dificil. Această culoare este perfect combinată cu roșu. Rochia roșie sau accesorii de orice nuanță de roșu vor sublinia cu succes frumusețea maro deschis. El armonizează perfect cu cel negru. Pantaloni sau o fustă neagră, plus o broască sau o bluză - iar trusa este pregătită.

O altă opțiune excelentă, care nu necesită abilități speciale, va fi un set de diferite nuanțe de gri. Reîmprospătează și face o imagine a unei combinații inteligente și atractive cu alb. Un strat gri deschis poate fi ușor combinat cu lucrurile albastre. Prin urmare, purtați în siguranță blugi sau o rochie de această culoare. Gri este considerat neutru. Experimentați prin combinarea cu verde, roșu și roz.

Alegerea pantofilor

Desigur, în multe moduri alegerea setului depinde de stil. Pentru o haina clasica de culoare feminina, alegeti pantofii cu tocuri. Ar trebui să fie cizme elegante sau cizme din piele sau piele de piele. Pentru stilul de stradă potriviți cizme înalte sau cizme. Practic, pentru orice umbra de lumina a unei pantofi maro blana va costa pantofi.

cu ce să purtați un strat de lumină 1 cu ce să purtați o haină ușoară 2 cu ce să purtați un strat ușor 3
cu ce să purtați un strat de lumină 4 cu ce să purtați o haină ușoară 5 cu ce să purtați un strat de lumină 6
cu ce să purtați un strat ușor 7 cu ce să purtați un strat de lumină 8 cu ce sa poarte un strat usor 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

28 − 26 =