cu ce să purtați o jachetă de sport

În zilele noastre, lucrurile din sport au încetat de mult să fie haine doar pentru recreere și formare activă. Ele sunt minunate pentru uzul de zi cu zi, și chiar și în unele cazuri pentru o seară afară. Prin urmare, toată lumea trebuie să știe cu ce să poarte o jachetă de stil sportiv.

Jachete calde sport

În fiecare sezon, branduri de sport precum cele cunoscute ca Adidas, Puma și Nike produc o varietate de jachete sportive.
Jachetele sport, jachetele de vânt, precum și jachetele în jos sunt realizate, în principal, din tesatura rezistentă la apă. Dar în acest sezon puteți găsi chiar modele din piele de jachete sport.

Biker fermoare oblic - lovit de sezon! În ceea ce privește culoarea, blocurile de culori contrastante și ornamentele scandinave conduc aici.

Jachetele calde de jachetă în stil sportiv sunt perfect combinate cu pantalonii răniți, adidași de iarnă și cizme ugg. Cele mai multe dintre aceste modele sunt echipate cu glugă cu ornamente de blană, care vor înlocui capacul. De asemenea, cu ei poți purta blugi sau jambiere, dar, desigur, ridică un blazer sau o jachetă într-un stil similar.

Shorts-urile arata bine si cu jachetele intr-un stil sportiv. Puneți-le sub chilot și strângeți un blazer și cizme înalte fără călcâi.

Jachete sport pentru fete lungi

Femeile cu solduri largi sunt cele mai potrivite modele alungite de jachete sportive. La saloanele de modă, designerii au prezentat jachete lungi cu buzunare mari și fermoare largi în culori saturate și luminoase. Principalele culori sunt albastru, muștar, portocaliu, roz și mentol. Sub o astfel de sacou este mai bine să ridice adulți umflați, snickers la modă, sau pantofi într-un stil sportiv.

Jachetele populare de sport pentru femei confirmă că îmbrăcămintea exterioară poate fi confortabilă și elegantă în același timp!

cu ce să poarte un sacou sport 1 cu ce să poarte un sacou sport 2 cu ce să poarte un sacou sportiv 3
cu ce să poarte un sacou sport 4 cu ce să poarte un sacou sport 5 cu ce să poarte un sacou sport 6
cu ce să poarte un sacou sportiv 7 cu ce să poarte un sacou sportiv 8 cu ce să poarte un sacou sport 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 42 = 47