cu ce să poarte o rochie neagră fără mâneci

O rochie neagră practică, elegantă și versatilă a fost de mult timp un favorit al modeiștilor din întreaga lume. Cu toate acestea, pentru a vă face imaginea perfectă, ar trebui să vă îmbunătățiți în mod constant, învățând noi tendințe și tendințe ale modei. În acest articol vă vom spune cu ce și cum să purtați cel mai bine o rochie neagră fără mâneci.

Alege stilul rochiei

Rochii fără mâneci sunt mai potrivite pentru fetele cu mâini subțiri. Cu toate acestea, frumusețile crescute pot purta costume similare, alegând rochiile cu curele largi sau completând imaginea lor cu boleroi luminați, jachete, eșarfe, acoperind umerii lor.

Pentru a accentua frumusețea sânului, se va ajuta să se îmbrace cu curele, convergând pe spatele capului, dar fetele cu umerii foarte largi ar trebui să evite astfel de modele. Pentru a face umerii deja vizual, merită să alegeți o rochie cu mânecă scurtă sau medie vtachnym.

Imaginea de seară poate fi completată cu mănuși mari. Mănuși scurte cu rochie fără mâneci arătau mai bine pe fete slabe.

O rochie fără mâneci cu guler și gât V este potrivită pentru sânii luxurianți.

Cămașă roșie neagră fără mâneci va fi ajutoarele dvs. de încredere și o adevărată "baghetă-zashchalochkoy" de mai mulți ani.

cu ce să poarte o rochie fără mâneci negre 1 cu ce să poarte o rochie neagră fără mâneci 2 cu ce să poarte o rochie neagră fără mâneci 3

Accesorii pentru rochia neagră fără mâneci

Principala regulă a rochiei neagră - nu excese în accesorii. Nu puneți toate bijuteriile dvs. dintr-o dată, alegeți una sau două dintre cele mai elegante.

O rochie lungă, neagră, fără mâneci, poate fi purtată cu coliere sau cercei masive, deoarece această opțiune este mai degrabă o seară, decât una de zi cu zi.

Rochia neagră, clasică, nu trebuie decorată nici măcar cu draperii, fluturași, vrăjitoare sau franjuri. Cel mai bun decor pentru el este o tăietură impecabilă, un stil montat și o țesătură de calitate. Desigur, moda moderne încalcă adesea regulile lui Coco Chanel cu privire la o rochie neagră mică, combinând-o continuu cu ciorapi colorați sau pantofi strălucitori. În general, experimentați cu îndrăzneală imaginea ideală, deoarece se poate întâmpla, va depăși cu mult stilul obișnuit.

Acum știi ce poți purta o rochie neagră fără mâneci. Imaginați-vă mai bine că imaginile cu o asemenea rochie vor ajuta galeria noastră.

cu ce să poarte o rochie neagră fără mâneci 4 cu ce să poarte o rochie neagră fără mâneci 5 cu ce să poarte o rochie neagră fără mâneci 6
cu ce să poarte o rochie neagră fără mâneci 7 cu ce să poarte o rochie neagră fără mâneci 8 cu ce să poarte o rochie neagră fără mâneci 9
cu ce să poarte o rochie neagră fără mâneci 10 cu ce să poarte o rochie neagră fără mâneci 11 cu ce să poarte o rochie neagră fără mâneci 12

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 5