cu ce să purtați pantaloni în timpul iernii

În timpul iernii, pentru cele mai multe fete, hainele cele mai actuale sunt pantalonii, pentru că nici alte haine nu își pot încălzi picioarele așa cum o fac. Dar chiar și în sezonul rece, doriți să vă uitați la modă și elegantă și, în ciuda frigului, să țineți pasul cu tendințele modei. În crearea unei imagini la modă, apare cea mai importantă întrebare, ce ar trebui să poarte pantalonii în timpul iernii? Să înțelegem.

Ce să purtați sub pantaloni în timpul iernii?

Mai întâi de toate, trebuie să decideți ce pantaloni să purtați în timpul iernii? De fapt, pantalonii de iarna sunt practic aceiași ca de obicei. Acesta poate fi clasic, denim, sport și pantaloni strâmți Skinny, dar principala diferență este că în pantaloni de iarnă există un călcat fleece sau căptușeală de acrilic și viscoză. Aceste încălzitoare sunt cele care ne protejează picioarele de frig.

Pantofi foarte buni, în combinație cu un pulover cald și cizme înalte. În timpul iernii, bineînțeles, este mai bine să nu purtați tocuri înalte, ci să acordați prioritate unei călcâi plat sau unui călcâi stabil păstrat. Pantalonii agățați sunt cei mai versatili, deoarece sunt combinați cu orice îmbrăcăminte exterioară, de la haine clasice, jachete în jos, până la parcuri și coase.

Pentru femeile de afaceri sau pentru lucrătorii de birouri pentru iarna se vor potrivi pantalonii clasici ai femeilor calde. În principiu, ele sunt fabricate din țesături din lână și, în ciuda faptului că lâna păstrează perfect căldura, încă mai aleg modele cu încălzitor. De exemplu, pantalonii din lână pot fi purtați în combinație cu o bluză și o jachetă, o cămașă și o bluză frumoasă. Sau puteți prefera un tricou cald elastic, care, de asemenea, arată elegant cu bluze și jachete.

Iubitorii de pantaloni albi sunt mai buni în timpul iernii. În primul rând, ele sunt impracticabile în slush pentru că se vor murdări foarte repede, iar în al doilea rând, culoarea albă va fuziona cu zăpadă. Dar dacă vreți să le purtați într-adevăr, purtați-le în combinație cu îmbrăcămintea exterioară strălucitoare.

cu ce pantaloni de iarna purtati 1 cu ce pantaloni de iarna purtati 2 cu ce pantaloni poartă iarnă 3
cu ce pantaloni poartă iarnă 4 cu ce pantaloni purta iarnă 5 cu ce pantaloni de iarnă poartă 6
cu ce pantaloni de iarna purtati 7 cu ce purta iarnă pantalonii 8 cu ce pantaloni de iarnă purtați 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 + = 23