Cum să devii un model

Multe fete visează să devină un model. La urma urmei, oferă posibilitatea de a fi în centrul evenimentelor de moda, a se vedea fața mea pe coperțile sau panouri publicitare, participarea la spectacole, rămân mereu în centrul atenției, să fie ușor de recunoscut și de dorit. Într-un cuvânt, cariera modelului din întreaga lume este considerată destul de prestigioasă.

"Vreau să devin un model", spun multe fete. Cu toate acestea, nu toată lumea știe unde să înceapă o carieră, ce este nevoie pentru a deveni un model și cât de dificil este. Cariera modelului poate începe la 13-14 ani. În străinătate, modelele de 16 ani au deja o experiență destul de mare și sunt considerate profesioniști. Să ne uităm la pașii de bază ai succesului și să aflăm, în sfârșit, cum să devenim un model de succes.

A început începutul - școala de model

Pentru a începe un model tânăr, trebuie să decideți alegerea unui model de agenție de școală sau model. Deși predarea în modelele școlare este opțională. Se întâmplă ca aceste abilități să fie date unei fete prin natură și, uneori, durează mult timp pentru a studia, iar frumusețea naturală este doar un punct de pornire pe drumul către succes. Și apoi o pregătire specială poate fi foarte utilă.

Orice școală de modele trebuie să aibă o licență, iar în grup, pliabilitatea nu ar trebui să depășească 15 persoane. Nu toată lumea poate trece la casting la școala de modele. Parametrii dvs., capacitatea de a păstra pe podium și multe alte componente sunt importante aici.

Deci, a fost trecută turnarea în școală a modelelor, următorul pas este formarea. După absolvirea școlii de modele (durează de obicei de câteva luni), vine un moment și mai important - alegerea agenției de model.

Agenția de modele - cheia unei cariere de succes

Desigur, multe depind de abilitățile tale, date naturale și noroc, dar agenția de model joacă un rol important în cariera ta de modelare. Recunoașterea și prestigiul acesteia determină numărul viitoarelor spectacole, nivelul lor, posibilitatea de a colabora la nivel internațional. Agenția este intermediarul dintre dvs. și angajatorii dvs. De asemenea, se ocupă de modelele publicitare, de selecția muncii, de securitate.

Ce ai nevoie pentru a deveni un model și pentru a intra într-o agenție? Bineinteles, vino la turnare si arata-te. Cu toate acestea, dacă nu sunteți luați, acest lucru nu înseamnă că cariera de model sa încheiat pentru dvs. Sunt posibile două opțiuni:

  • agenția de atunci avea nevoie de un alt tip de model;
  • Este necesar să vă revedeți comportamentul în legătură cu turnarea și forma de îmbrăcăminte.

Dacă doriți să deveniți un model, aveți nevoie de perseverență, de muncă constantă și de încredere în sine.

Modelele de pe podium sunt acele fete care nu se temeau de dificultăți și își atingeau întotdeauna obiectivele. Și dacă urmați toate punctele din lista "Cum să deveniți un model" - succesul va veni cu siguranță.

Rolul portofoliului în cariera modelului

Portofoliul este cartea dvs. de vizită. În acest album, ar trebui să fie colectate cele mai bune fotografii, în mod obligatoriu cele profesionale, precum și lucrările anterioare (dacă există).

Nu puteți răspunde la întrebarea "pot deveni un model"? Faceți un portofoliu profesional. Modele pe podiumReacția de la un reprezentant al agenției va răspunde la întrebarea dvs. Uneori alegerea modelelor pentru un anumit contract se face numai prin fotografii. Prin urmare, imagini bune vă vor distra de ceilalți concurenți. Fotografiile albumului ar trebui să reprezinte punctele dvs. forte, adică dacă se poate atrage atenția asupra figurii, feței și a altor caracteristici. Este recomandabil să alegeți cu atenție un fotograf care să creeze un portofoliu și să coopereze cu un artist profesionist de machiaj. Ar trebui să existe mai multe imagini și acestea ar trebui să vă caracterizeze cât mai mult posibil și să vă arate datele dvs. de acțiune.

Totul este posibil, principalul lucru este să crezi!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

8 + 2 =