cum sa faci un sarafan pareo

Mergând în vacanță, frumoasa jumătate a omenirii este dulap foarte atent pentru a apărea într-o stațiune în cea mai bună lumină și arată toate farmecele lor, subliniind toate avantajele și dezavantajele ascunde. Lucru literal de neînlocuit pe plajă este pareo. Mai multe modele strălucitoare ale acestui accesoriu trebuie pur și simplu să-și găsească locul în valiză.

O opțiune decentă este cea mai bună alegere în avans, în loc să se bazeze pe o achiziție reușită direct în vacanță. Cu ajutorul unui astfel de detaliu al dulapului de plajă ca un pareo, puteți experimenta cu ușurință și creați arcuri exclusive. În acest articol, veți învăța cum să faceți un sarafan pareo.

Mini master-class pe legătura pareo

Parourile pariate cu succes pot efectua simultan câteva funcții importante. În primul rând, cu ajutorul acestuia, puteți arăta elegant în fiecare zi, legând o batistă în moduri interesante. În al doilea rând, vă va proteja de soarele în creștere, veți ascunde defectele mici ale figurii și vă veți prezenta într-o formă mai feminină și mai atractivă. Așadar, oferiți-vă o modalitate simplă și frumoasă de a face o plajă pentru plajă în 4 pași:

  1. Luați pareo-ul și aruncați-l în spatele dvs. Ambele capete ale buclei se ridică și se duc spre partea dreaptă.
  2. cum să faci un pareo sarafan10

  3. Înainte de a transfera marginile mătăsii și plasați-le peste piept.
  4. cum să faci un pareo sarafan11

  5. desfaceți cu grijă batista pe piept, așa că sa agățat de frumos ei și se târî, și apoi trageți marginile sub brațele la spate.
  6. cum să faci un pareo sarafan12

  7. Legați un nod din spate și ascundeți-l înăuntru. Pareo sarafan cu corzi este gata.
  8. cum să faci un pareo sarafan13

În plus, există multe opțiuni pentru legarea unei astfel de eșarfe, care este limitată doar de imaginația ta. Arată excelent și sarafan pareo pe curele. În această formă, o batistă simplă se transformă într-o rochie elegantă, ideală pentru petrecerea pe plajă.

cum să faci un pareo sarafan1 cum să faci un pareo sarafan2 cum să faci un pareo sarafan3
cum să faci un pareo sarafan4 cum să faci un pareo sarafan5 cum sa faci un pareo sarafan6
cum să faci un pareo sarafan7 cum să faci un pareo sarafan8 cum să faci un pareo sarafan9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

51 − 41 =