Combinația de decorativitate și funcționalitate face ca eșarfele calde să fie un accesoriu indispensabil pentru sezonul rece. Cu ajutorul lor, vă puteți actualiza cu ușurință imaginea, rămânând întotdeauna în tendință. În acest articol, vom vorbi despre cum să legați corect o eșarfă caldă.

Cât de frumoasă este să legați o eșarfă caldă?

Multe noduri pentru eșarfe arată mai greu decât au.

cum să legați o eșarfă caldă 1

De exemplu, un astfel de site neobișnuit se face în doar câțiva pași. Dacă doriți să o repetați, trebuie doar să urmați instrucțiunile simple pas cu pas de mai jos.

Cum de a lega o eșarfă caldă:

 1. Îmbrăcați eșarfa în jumătate și puneți-o pe spatele capului, atârnând capetele înainte.
 2. cum de a lega o eșarfă caldă 2

 3. Separați unul dintre capetele libere ale eșarfei și introduceți-l în buclă formată în punctul de îndoire a eșarfei.
 4. cum să legați o eșarfă caldă 3

 5. Ținând capătul eșarfei prin buclă cu o mână, prindeți miezul bucla cu cealaltă mână și rotiți-o în jurul axei sale (se obține bucla "opt").
 6. cum de a lega o eșarfă caldă 4

 7. Luați cel de-al doilea capăt liber al eșarfei și trageți-l printr-o buclă nouă.
 8. cum să legați o eșarfă caldă 5

 9. Răspândiți eșarfa. Site-ul dvs. este gata.

După cum puteți vedea, totul este foarte simplu. Pentru a decora mai departe nodul eșarfei, folosiți broșe cu culoarea și stilul adecvat.

Cum să purtați o eșarfă caldă?

O eșarfă caldă este suficient de decorativă, astfel încât poate fi purtată într-o varietate de moduri.

Editorii de stil vă sfătuiesc să memorați câteva reguli simple care vă vor permite să creați mereu imagini la modă și elegante utilizând o eșarfă:

 1. O eșarfă caldă (deosebit de luminată) nu ar trebui combinată cu alte accesorii notabile - o pălărie sau un ambreiaj pentru blană. Aceasta va crea o "competiție" de accesorii și va supraîncărca imaginea.
 2. Pentru hainele de tonuri calme (imagini neutre), eșarfele luminoase sunt ideale pentru a crea un accent de culoare, un loc luminos, un aspect animat.
 3. Dacă accentul principal al imaginii este îmbrăcămintea sau încălțămintea, eșarfa trebuie să fie neutră, nu discretă, pentru a nu introduce diversitatea în imagine. Eșarfe foarte voluminoase în acest caz sunt de asemenea nedorite.
 4. Atunci când creați imagini monocrome, jucați cu textura (o combinație de luciu și suprafață mată, mătase netedă și grămadă).
 5. Eșarfele subțiri sunt mai bine combinate cu lucruri bine fixate. Este foarte dificil să alegeți o bluză volumetrică corespunzătoare unei astfel de eșarfe.
 6. O eșarfă caldă texturată nu este chiar necesară pentru a lega un nod - este suficient să o aruncați peste umeri (chiar peste hainele exterioare).
 7. Când alegerea culorilor nu uita esarfa pe tsvetotip său - rece sau cald eșarfă umbra poate revigora sau vice-versa agrava ten.
 8. Se pot lega eșarfe în jurul gâtului doar fetele cu gât lung și fără barbă. Dacă nu le aparțineți - alegeți nodurile mai libere și tridimensionale pentru eșarfă.

Mai multe opțiuni privind modul de a lega o eșarfă caldă lungă sau scurtă pe care o puteți vedea în galeria noastră.

cum să legați o eșarfă caldă 6 cum să legați o eșarfă caldă 7 cum să legați o eșarfă caldă 8
cum să legați o eșarfă caldă 9 cum să legați o eșarfă caldă 10 cum să legați o eșarfă caldă 11

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

18 − = 11