cum să distingi un brand adevărat prada

Falsurile sunt o durere de cap gravă pentru toți designerii cunoscuți, fără excepție. Potrivit statisticilor, până în prezent, 90% dintre produsele de marcă vândute în lume sunt false. Pentru a distinge originalul Prada, veți fi ajutat de cunoașterea unor caracteristici pe care Casa de modă le-a furnizat cu produsele sale actuale.

Cum de a distinge Prada original?

sac

Aproximativ jumătate din regulile care funcționează în cazul pungilor de marcă sunt potrivite pentru determinarea pungii originale Prada. Când cumpărați un produs, acordați atenție următoarelor aspecte:

  1. Fittinguri materiale. Toate elementele metalice sunt realizate din cupru antic. Ele nu ar trebui să fie expuse la coroziune, să fie vechi, uzate sau uzate.
  2. Tipul fitingurilor. În toate limbile de trăsnet, nituire, picioare și alte părți metalice, logo-ul PRADA ar trebui înlocuit.
  3. ambalare. Pentru a păstra materialul sac delicat în timpul transportului, acesta nu este ambalat în polietilenă sau în hârtie de ambalaj, ci într-o pungă specială de bumbac și apoi într-o cutie.
  4. logo. O altă opțiune este cum să distingi o adevărată marcă Prada. Contrar opiniei populare, "PRADA Milano" este scrisă pe sigla internă, dar pe replici - "Prada Made in Italy". Inscripția însăși trebuie să fie aurată pe o placă de metal negru.
  5. Certificat de calitate. Din păcate, chiar prezența acestor pungi de "certificat de calitate" nu este o surpriză. Dar indicele este aceasta: fiecare magazin certificat, atunci când primiți bunurile lor, trebuie să pună pe un certificat special ștampilat cu numele magazinului și data la care produsul a ajuns la ei pentru înregistrare. În replici, două ferestre albe din partea inferioară a certificatului rămân întotdeauna curățate.
cum să distingi un adevărat brand prada1 cum să distingi un adevărat brand prada2
cum să distingi o adevărată marcă de prada3 cum să distingi un brand adevărat prada4

Alte produse Prada

Punctele Prada original întotdeauna în mod necesar vin complet cu un caz dur. Poate că nu are întotdeauna un logo gravat, ci va fi realizat fie în culori caracteristice, fie are alte caracteristici de identificare. Dar capacul ar trebui să pară costisitor și solid. De asemenea, inclus în kit este o cârpă moale din microfibră cu logo-ul reprimat. Și, în plus, un pașaport, în care se va raporta gradul de protecție a ochelarilor în procentajul emisiilor de AV-A, UV-B și UV-C, pe care lentilele le blochează.

Atunci când selectați pantofii originali Prada, este mai bine să vă orientați mai întâi, bineînțeles, la preț. Rețineți că un cuplu adevărat, chiar și la cele mai mari reduceri, reduceri sezoniere nu poate costa 5-15 mii de ruble. Deci, ar fi mai bine să luați ceva mai simplu, dar cu siguranță real și de calitate decât să plătiți pentru un brand fals?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

45 − = 36