Cum sa netezi o jacheta din piele

Odată cu sosirea unor zile frumoase de toamnă, v-ați hotărât să scoateți o veste caldă din dulap din dulap și s-a dovedit a fi o monetărie? E în regulă! Geamurile din piele căptușite nu sunt o problemă dacă știți ce să faceți cu ele pentru a le repara în cel mai scurt timp posibil. Vom spune cum să netezi o jachetă din piele înțepenită fără a părăsi casa ta.

Călcarea fără fier

Această metodă simplă este utilă în cazul în care îmbrăcămintea dvs. exterioară a fost depozitată pe un triplu în dulap, dar din cauza apropierii de alte lucruri, au apărut pe ea mici crease și mici crease. Cum să îndrepți o jachetă din piele în acest caz? Este foarte simplu! Este suficient să tremuri cu produsul din dulap și să-l atârnați astfel încât jacheta să nu vină în contact cu alte lucruri. Pentru a exprima metodele de netezire a acestei metode, desigur, nu poate fi atribuită, dar pentru două sau trei săptămâni sacoul se va îndrepta. Călcarea "rece" este cel mai bine folosită sezonier, adică jacheta de iarnă este "izolată" de alte lucruri la începutul toamnei și toamna - la începutul verii. Într-o perioadă în care aveți nevoie de ea, nu va mai exista nici o îndoire și nici o crească.

Utilizarea emolienților

Natura însăși era preocupată de faptul că ați putut corecta greșelile enervante, ducând la ignorarea regulilor de stocare a îmbrăcămintei exterioare din materiale naturale. Dacă jacheta de piele pe care ați aștepta să o îmbrăcați prea mult, puteți recurge la substanțe naturale cu efect de egalizare. Este vorba de jeleu de petrol obișnuit. Deci, atârnă jacheta pe trembler, apoi punem pe cretele și îndoaie un strat subțire de jeleu de petrol. Apoi, este necesar să se dea pielea impregnată cu această substanță, dar acest proces trebuie să aibă loc în zona umbrită. De fapt, contactul vaselinei cu pielea la temperatură ridicată (și lumina soarelui încălzește puternic suprafața) poate duce la apariția de pete pe produs. În plus, în prezent, jeleul obișnuit de petrol poate fi, de asemenea, de calitate slabă sau cu aditivi, pe care producătorul "a uitat" să îl menționeze pe etichetă. Acesta este motivul pentru care, înainte de a netezi jacheta din piele agățată, asigurați-vă că ați testat această metodă pe site-ul din partea greșită a produsului. Apropo, vaselina poate fi înlocuită cu ulei de nuci.

Călcarea prin aburi

Dacă aveți nevoie să curățați cât mai repede o jachetă de piele sau o haină artificială, utilizați aburul. Puneți în baie apă fiartă (nu mai mult de jumătate din volum), închideți ușa strâns, astfel încât aburul să nu disipeze, și apoi la o distanță de cel puțin un metru atârnă un trembler cu o jachetă. Îndreptarea are loc pe ochi. Pentru a spori efectul, adăugați apă la fierbere. Cu toate acestea, această metodă de îndreptare are un dezavantaj semnificativ. Aburul, care este absorbit în pliuri și crease, îndreptându-le, nu ocolește blănurile, căptușeala și manșetele croșetate, astfel încât să nu poți pune jacheta după procedură - va trebui să fie uscată. Firește, în condițiile camerei (încălzitoarele, șemineele și lumina soarelui pot ruina sacourile iremediabil).

Fier de călcat
Cum sa netezi o jacheta de piele 2

Cea mai periculoasă și cea mai nedorită cale, care, totuși, poate ajuta la aducerea înapoi a unei jachete din piele. O astfel de metodă de netezire a obiectelor din piele este, de obicei, recursă în cazuri extreme, atunci când lucrurile sunt atât de denaturate încât este imposibil de purtat în principiu, iar alte metode au fost nereușite. Dacă în cazul tău sa întâmplat așa, nu te grăbi să scapi de jachetă. Încălziți fierul la temperatura minimă, călcați produsul printr-un strat de hârtie subțire. Fiți pregătiți să puneți o presiune mare asupra fierului. Imediat după călcare, nu vă grăbiți să purtați o jachetă. Trebuie să se usuce bine. Nu vrei să iei șanse? Apoi, utilizați servicii de curățare uscată, de unde vă va reveni jacheta în stare perfectă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 6 = 1