cum să te îmbraci în Europa

Continuând o lungă călătorie în Europa, pentru multe femei va fi util să știm cum se îmbracă oamenii în Europa, pentru a evita situațiile ridicole și neplăcute în viitor.

Pentru europenii, motoul principal este simplitatea și confortul. Prin urmare, dacă doriți să știți cum se îmbracă femeile în Europa, veți fi surprinși de cât de mult sunt indiferenți la modă.

Cum să te îmbraci în Europa?

Nu peste tot femeile sunt indiferente față de lucrurile la modă. De exemplu, dacă vom compara Italia, Suedia și Germania, putem să acorde o atenție la ceea ce ei haine minimalismul inerente. Ele preferă culori delicate, iar stilul predominant este sportiv și casual. Și astfel de haine, confortabile și discrete, sunt toate - de la tineri la oameni de vârstă avansată. Dar printre cea mai mare parte este, de asemenea, un mic procent din acei lorzi și femei aristocrate care urmează tendințele modei și le place să se îmbrace scumpe, strălucitor și plin de farmec.

Dar dacă vine vorba de Spania, atunci femeile se îmbracă diferit decât în ​​restul Europei. Ele sunt foarte pasionat de haine scumpe și rafinate, viziona toate tendințele modei, și la fiecare eveniment important actualiza garderoba ta cu rochie frumoasă sau un costum elegant. Femeile din Franța sunt de asemenea foarte îndrăgite de modă. Dar dacă un lux spaniol ar trebui să fie în mintea tuturor, atunci francezii dacă este prezent sub forma de un fel de atribut de moda, se va integra armonios în imaginea de ansamblu și să nu se grăbească în ochii tuturor trecătorilor.

Deoarece se preconizează călătoriile în special în sezonul cald, merită să învățați despre modul în care femeile se îmbracă în Europa în timpul verii.
În ciuda timpului anului, confortul și confortul pentru ei sunt dincolo de toate. Acest lucru se datorează în principal unui stil de viață activ. În Europa, este foarte dificil de a găsi femei indigene, îmbrăcat într-o fusta, tocuri înalte și machiaj. În vara acestea sunt în mare parte confortabile tricouri și tricouri, blugi, pantaloni scurți, pantofi și, desigur, prea ușor. Acestea pot fi adidași, adidași sau platouri obișnuite de balet la viteză mică.
Mergeți în Europa, nu luați cu voi lucruri deschise și rochii și fuste prea scurte. Acolo, astfel de haine sunt considerate foarte vulgare.

cum să te îmbraci în Europa 1 cum să te îmbraci în Europa 2 cum să te îmbraci în Europa 3
cum să te îmbraci în Europa 4 cum să te îmbraci în Europa 5 cum să te îmbraci în Europa 6
cum să te îmbraci în Europa 7 cum să te îmbraci în Europa 8 cum să te îmbraci în Europa 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =