Cum să te îmbraci pentru un interviu în timpul verii

Căutarea unei opere bune, interesante și bine plătite este o ocupație care poate depăși în orice moment al anului, pentru că lumea noastră este instabilă și, uneori, unele evenimente pur și simplu nu depind de noi. Procesul de alegere a unui loc de muncă bun este asociat cu mai multe etape, pe care trebuie să le ridice solicitantul, dintre care unul este un interviu cu angajatorul. Și trebuie să decidem ce să facem pentru interviu în timpul verii, pentru a profita nu numai de date profesionale și intelectuale, ci și de cele externe.

Codul Dress

Opțiuni pentru codul de îmbrăcăminte pentru interviu în timpul verii sunt mai multe, depinde de ce post de lucru solicitantul este interesat:

  • munca în birouri;
  • lucrează în aer liber;
  • lucrări legate de mișcarea pe teren;
  • lucrări în domeniul alimentării publice și comerțului cu produse alimentare;
  • lucrează în recreere și divertisment.

Ar trebui să ne amintim că hainele pentru interviu și hainele de lucru pot fi radical diferite. Când este vorba de activități legate de lucrător ședere prelungită în aer liber sau mișcarea sa, stilul cel mai hainele de lucru ar trebui să fie la fel de convenabil sau chiar sport, ci să te îmbraci pentru un interviu un solicitant ar trebui de toate regulile de etichetă, cu atenție la detalii și încercând să maximizeze dezvăluie el însuși, ca un angajat serios și valoros în viitor.

Ce să purtați pentru un interviu vara - regulile de bază

  1. Trebuie inteles ca orice interviu este asociat cu un anumit stres, care, la randul sau, este adesea insotit de transpiratie sporita. O perioadă fierbinte agravează de mai multe ori acest proces. Imprimeurile umede pe haine nu sunt deloc ceea ce ne poate sprijini în perioada de excitare, prin urmare, oferim primul articol din lista de reguli pentru hainele realizate din materiale impermeabile sau cu uscare rapidă. Bluzele din sifon și mătase nu arată umiditate, dar tricourile tricotate pot da emoție și incertitudine.
  2. Pantalonii sau pantalonii de culoare ușoară din țesături ușoare de stil strict sunt o varianta bună de îmbrăcăminte pentru interviuri de angajare într-un birou în timpul verii. Pantalonii nu ar trebui să fie prea strânși și să aibă o aterizare foarte scăzută, altfel va arăta sfidător, iar modestia este un factor important, la care angajatorul primește în primul rând atenția.
  3. Fusta. Lungimea midi-ului va fi ideală pentru un interviu de vară. Mini va arata din loc, iar maxi va crea impresia de secretizare excesiva. Simplitatea modelului este binevenită, dar robe și brățări de aer, precum și o mulțime de ornamente vor indica caracterul vânt, iresponsabil și frivol al reclamantului.
  4. Pantofii confortabili vă vor crește șansele de a vă concentra pe interviu, deoarece dacă pantofii provoacă senzații incomode, mai întâi vrem să ne gândim cum să trageți liniștiți sub masă această "barcă". Desigur, pantofii ar trebui să arate plăcut din punct de vedere estetic și în nici un caz să nu fie inutil de deschis, în ciuda căldurii. Pantofi cu toe închise, călcâi deschis pe toc din mijloc - un răspuns excelent la întrebarea ce să meargă la o fată pentru un interviu în timpul verii.
Cum să te îmbraci pentru un interviu în vară1 Cum să te îmbraci pentru un interviu în vară2 Cum să te îmbraci pentru un interviu în vară3
Cum să te îmbraci pentru un interviu în vară4 Cum să te îmbraci pentru un interviu în vară5 Cum să te îmbraci pentru un interviu în timpul verii6
Cum să te îmbraci pentru un interviu în vara7 Cum să te îmbraci pentru un interviu în vară8 Cum să te îmbraci pentru un interviu în vară9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

99 − 94 =