Cum sa faci pantofi de balet

Fiecare fată este familiarizat cu situația, atunci când se încearcă pe pantofi într-un magazin sta perfect, și după câteva zile, șosete înțeleagă că ar trebui să ia în continuare pantofii jumătate de dimensiune sau chiar o dimensiune mai mare. S-ar părea, ce se poate face - ar fi plăcut să spună la revedere de la cei doi, de fapt, poartă pantofi nu iau înapoi, și du-te în pantofi strâmte nu sunt doar extraordinar de dureros, dar, de asemenea, dăunătoare pentru sănătate. De asemenea, se întâmplă că, după depozitarea în timpul iernii, încălțămintea este ușor strânsă, uscată și, prin urmare, devine aproape nepotrivită pentru mers.

Dar există modalități de a remedia situația. Despre asta vom vorbi în acest articol. Vă vom spune cum să realizați repede și fără prea mult efort pantofi noi de balet pentru femei.

Cum să purtați pantofi de balet din piele?

A purta pantofi de balet de pe piele nu este dificil. Pentru a face acest lucru va trebui să înmuiați pantofii temeinic și pentru câteva ore să vă plimbați în papuci ude în jurul casei. Este recomandabil să nu scoateți pantofii de balet până când nu sunt complet uscați, dar chiar și două sau trei ore vor da un rezultat tangibil.

Balet îmbibată urmează: a pune pantofii într-un castron și acoperit cu o bucată de țesătură de top autentic (poate fi sintetic, mai important, țesătura are apă bună de impregnare) umezit cu apă. Apoi începeți să turnați apă caldă pe cârpă. Aveți nevoie de aproximativ 700-1200 ml de lichid. Turnarea apei în pantofi nu este necesară și, în unele cazuri, chiar dăunătoare (pantofii de balet se pot dezlipi).

Dacă vă este teamă că un astfel de "duș" vă poate strica pantofii, încercați să vă întindeți pielea într-un mod "uscat". Pentru a face acest lucru, purtați pantofi peste șosete strânse și încălziți-le bine cu aer cald (cel mai bine este să folosiți un uscător de păr în acest scop). Rețineți că, înainte de procedură, suprafața baletului trebuie lubrifiată cu un lustruit pentru pantofi, ceară de încălțăminte sau orice fel de grăsime. Aceasta este una dintre regulile de bază pentru îngrijirea pantofilor din piele.

Cum să transportați apartamente de balet de căprioară?

Este mai ușor să purtați piele de căprioară, deoarece acest material este foarte plastic și ușor de luat în formă de picior. Principala dificultate constă în faptul că cele mai multe lichide părăsesc urme de neșters pe suprafața suedei.

Este cel mai fiabil să se utilizeze pentru un cămăși de piele specială (mai des se vinde sub formă de spumă sau spray). Dacă nu există oportunitatea de a cumpăra un spray sau spumă, puteți încerca să întindeți suedeza cu bere. Pentru a face acest lucru, umeziți pantofii din interior și puneți-i pe șosete. Într-un astfel de design de hip-și-bere trebuie să fii la aproximativ trei ore. În același timp, asigurați-vă că piele de piele de pe pantofi nu se întinde prea mult, deoarece va fi imposibil să "scoateți" diferitele pantofi. Dupa ce apartamentele de balet au obtinut dimensiunile necesare, scoateti-le la aer proaspat pentru a ventila. 6-8 ore vor salva costumele de balet din mirosul berii.

Cum să transportați apartamente de balet pentru lacuri?

Este dificil și riscant să purtați pantofi de lac. Principala problemă nu este de a deteriora acoperirea lucioasă a încălțămintei. Pentru a vă întinde pantofii de lac, veți avea nevoie de orice lichid care conține alcool. Alcool adecvat, vodca, colonia. Lubrifiați suprafața interioară a încălțămintei cu acest lichid și puneți-l pe încălțăminte pe o șosete subțiri. Trei sau patru ore de mers pe jos în jurul apartamentului - și pantofii pentru pantofi de balet vor fi mai mari la jumătate din dimensiune (sau poate întreaga dimensiune).

Cum să purtați pantofi de balet 1

Principalul avantaj al unor astfel de metode de pantofi de întindere este că aceștia stau exact pe picior și nu doar se întind în toate direcțiile.

Dar metoda cea mai simplă, fiabilă și universală de a întinde pantofii strânși este profesională. Este adevărat că acest serviciu nu este oferit de toate magazinele de pantofi, deci, probabil, va trebui să ocoliți mai mulți maeștri.

Acum știi cum să transporți noi apartamente de balet. Dar rețineți că astfel de metode ar trebui utilizate numai în situații de urgență. Alegeți întotdeauna pantofii pentru a se potrivi, nu vă torturați picioarele, aveți grijă de ele. La urma urmei, frumusețea și buna dispoziție depind direct de sănătate. Inclusiv sănătatea picioarelor și picioarelor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

77 − 67 =