Curele de cataramă

Cureaua este un accesoriu, fără de care este imposibil să vă imaginați o imagine elegantă. Nu este necesar ca acest accesoriu să fie încredințat funcției practice. Chiar ca un element decorativ pe o rochie, pantalon sau o haină, poate arăta superb, punând accentul pe talpa viespii. Despre ce fel de catarame pentru curele, materiale folosite, forme, dimensiuni și culori sunt, vom vorbi în detaliu.

Tipuri de catarame

Catarama este necesară pentru a fixa centura. Modelul cataramei clasice constă dintr-o limbă și un cadru în care este ținută. Cu toate acestea, acest criteriu nu este necesar, deoarece centurile sunt dublu-tăiate, iar pantoful este însuși. Alte modele de cataramă sunt utilizate, de obicei, numai dacă există o nevoie de îmbunătățire a fiabilității de fixare, a accesibilității și a vitezei de detașare și fixare a centurii. Din cataramele de sex masculin, femeile se disting printr-o abundenta de decor si originalitate a formelor. Designerii continuă să experimenteze, creând o varietate de opțiuni de cataramă care permit utilizarea acestor benzi și pentru crearea de imagini clasice și pentru compunerea ansamblilor într-un stil extravagant-seară. Acestea din urmă sunt caracterizate printr-un decor abundent sub formă de pietre, smalț lucios.

Cea mai comună cataramă este metalul, având o formă dreptunghiulară. Colțurile cadrului sunt de obicei rotunjite. Acest lucru este necesar nu numai pentru a face accesoriul mai feminin, dar și din punct de vedere practic. Colțurile ascuțite ale cadrului pot crea disconfort, precum și întârzieri și chiar tăieri ale îmbrăcăminții. Laconul clasic clasic catarama este de obicei atașat la produsele din piele naturală. Cureaua din piele cu o cataramă mică completează perfect imaginea în stilul de afaceri și de birou. Cu toate acestea, nu poate fi numit remarcabil și original. Un alt lucru este o curea pentru femei cu o cataramă mare de piele, care poate pretinde că este rolul dominant al imaginii.

Catarame pentru centuri1 Curele de cataramă2 Catarame pentru centuri3

Nu mai puțin opțiune comună - o centură cu cataramă din plastic. Acest material oferă oportunități ample pentru experimentele de proiectare. Nu vă faceți griji cu privire la faptul că astfel de accesorii nu reușesc rapid. În cazul în care calitatea centurii, iar producătorul are o reputație bună, atunci plasticul este puternic. Cu toate acestea, limba este mai bine să alegi metalul, pentru că el este cel care trebuie să-și ia sarcina principală. Cataramele din plastic de diferite culori, dimensiuni și forme dau fetelor posibilitatea de a crea imagini non-trivial în fiecare zi. Cataramele exclusiviste pentru curele sunt oferite de mulți designeri. Excelentă, dacă catarama este detașabilă, deoarece există posibilitatea de ao folosi, schimbând centura în sine.

Catarame pentru curele4 Catarame pentru centuri5 Curele de centură6

Dacă există material care a fost și va fi întotdeauna în tendință, atunci acesta este denim. Dar centurile de blugi cu cataramă din metal, plastic și chiar din lemn sunt încă o noutate reală. Acestea sunt perfect combinate cu pantaloni scurți de blugi și cu pantaloni largi, în stil sportiv, și cu rochii de sifon romantice aerisite.

Curele de centură7 Catarame pentru centuri8 Catarame pentru centuri9

Lux și Glamour

O atenție specială merită o cataramă fantastică, crearea a cărei designeri acordă mai multă atenție decât pânza în sine. Utilizați astfel de modele, în principal pentru a crea arcuri seara. Catarama însăși poate fi decorată cu un strat de pietre colorate, monograme, modele de smalț, sculpturi. Cele mai luxoase modele sunt fabricate din metale prețioase și minerale.

Curele de buzunar10 Curele de buzunar11 Curele de buzunar12
Curele de buzunar13 Curele de biți14 Curele pentru catarame15
Curele de centură16 Catarame pentru curele17 Catarame pentru centuri18

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 5 =