Curele de leopard

Animal print atrage multe femei de moda, dar numai cele mai îndrăznețe și excentric fete îndrăznesc să-l încercați pe. Motivul este că o astfel de colorare în cantități mari pare foarte vulgară și vulgară și trebuie combinată foarte atent.

Unul dintre lucrurile cele mai "periculoase" de culoare animală sunt jambierele leopard. Atitudinea față de ei este extrem de ambiguă. În multe fete, chiar combinația dintre noțiunile "leopard print" și "leggings" provoacă respingerea și emoțiile neplăcute. Acest lucru este de înțeles, deoarece jambierele subliniază toate deficiențele picioarelor, iar prezența unui tipar de animale indică o reputație ambiguă pentru lucru.

Dar există o altă campanie. Dacă designerii au oferit femeilor de modă atât de ambiguă, atunci trebuie să vă găsiți abordarea și să o combinați cu dulapul existent. Dacă aveți un bun simț al gustului, o rezervă de imaginație și o dorință irepresibilă pentru experimente, puteți crea o imagine uimitoare, prima vioară în care se vor efectua legături cu imprimare cu leopard.

Legături cu imprimare animală

Mai întâi trebuie să decidem despre ce fel de lucruri vorbim, astfel încât să nu existe nicio substituire a conceptelor. Cravatele sunt pantaloni strâmți, care sunt mai degrabă ca niște ciorapi dense. Din pantalonii lor se disting prin absența buzunarelor, butoanelor, centurii și fermoarului simbolic. Avantajul jambierelor este că pot fi purtate cu mai multe vârfuri, începând cu tunică și terminând cu tricouri și tricouri.

Clasicele sunt colanti negri cu textura opace densa. Legăturile, decorate cu "leopard", sunt antagoniști direcți ai lozinului clasic. Imprimarea pe animale poate fi complet diferită, începând cu pete clasice de culoare brună pe un fundal de nisip ușor, care se termină cu foarte mici sau dimpotrivă pete mari pe un fundal albastru, purpuriu sau chiar roz roz. Jambierele moderne pot avea o structură mată sau lucioasă, includ un decor suplimentar de nituri cu fermoar de aur și pietre.

Cu ce ​​să combinați jambierele cu imprimarea animalelor?

Pentru a face setul cu jambiere să arate spectaculos, trebuie să vă amintiți că au setat tonul de-a lungul timpului, astfel încât alte haine ar trebui să servească pentru a construi o imagine armonioasă. Dați preferință lucrurilor monofonice, în acord cu chiloți luminoși. Pentru a face costumul să arate elegant și nu supraîncărcat, respectați următoarele reguli:

  • ridica un vârf liber care acoperă o parte din fese;
  • renunță la haine scurte și strânse;
  • combina jambiere cu nuante de maro - bej, crema de cafea, ciocolata;
  • nu folosiți alte lucruri cu amprentele animalelor, deoarece acestea par a fi nenorocite;
  • renunta la bijuterii grele si accesorii;
  • Utilizați încălțăminte laconică fără detalii inutile.

Prezența unui astfel de detaliu strălucitor, cum ar fi jambierele cu un tipar de animale, obligă să-și asume răspunderea responsabilă la alegerea altor lucruri, altfel tinuta se va dovedi pur și simplu lipsită de gust și provincială. Pentru a vă facilita decizia privind seturile de haine de succes, am făcut o selecție de echipamente sezoniere:

  1. Vara. Jachete subțiri, o cămașă denimă alungită, legată cu o curea maro sau bej și pantofi iubiți pe o mișcare plată. Ideal pentru vremea caldă! Cămașa este interschimbabilă cu un tricou simplu sau o tunică ușoară.
  2. Toamna. Jachete dense de culoare închisă, parc sau altă jachetă lungă, cardigan, pus pe partea de sus a unui tricou și adidași. Imaginea poate fi suplimentată cu un rucsac bej și cu adidași confortabili.
  3. Iarna. Jambiere calde cu fleece, cizme ugg sau cizme din piele pe o talpă groasă și orice pulover sau cangur de unică culoare. Puteți completa tinuta cu un set de pălării și mănuși / târfe.
  4. Spring. Pantofi de pe platformă sau adidași, un cardigan subțire și o eșarfă luminată. Imaginea ta este gata!
Curele de leopard 1 Curele de leopard 2 Curele de leopard 3
Curele de leopard 4 Curele de leopard 5 Curele de leopard 6
Curele de leopard 7 Curele de leopard 8 Curele de leopard 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

37 − = 35