de ce un buzunar mic pe blugi

Cu siguranță știm cu toții aspectul clasic de blugi: poziția înaltă a scaunelor, piciorul drept și cinci buzunare: unul pe fiecare parte din față și din spate și un buzunar mic, proeminente deasupra buzunarul frontal dreapta. Dar ceea ce este necesar pentru acest buzunar mic pe blugi, nu știu pe toate.

De ce un buzunar mic pe blugi?

Pentru prima dată, cel de-al cincilea buzunar pe blugi a apărut în modelul Levi 501 XX acum 150 de ani, în 1873. Apropo, nu a fost al cincilea, ci cel de-al patrulea buzunar, pentru că în blugi clasici din acea vreme era doar un singur buzunar, al doilea apărea mai târziu.

Există trei versiuni principale, de ce designerii Levi au adăugat acest buzunar mic în față. Cea mai probabilă dintre ele - era destinată purtării ceasurilor de buzunar pe un lanț, care la acel moment erau mult mai frecvente decât acum. Pe modelul de blugi din acele vremuri, acest buzunar era ceva mai mare decât am văzut-o acum și ceasul se potrivea în ea.

Cea de-a doua versiune a aspectului acestui buzunar este după cum urmează: deoarece blugi erau atunci îmbrăcăminte pură de lucru, a fost adaptată la blugi pentru confortul lucrătorilor. Ar putea să stocheze în el diverse lucruri mici, ușor de pierdut. Deci, săpătorii de aur ar putea pune niște nuggeturi mici acolo, și dulgheri, de exemplu, garoafe.

În cele din urmă, versiunea este de asemenea populară că buzunarul a fost destinat purtării brichetelor Zippo, care la acel moment a fost folosit de majoritatea cowboy-urilor, a căror îmbrăcăminte principală era blugi. Această versiune explică chiar reducerea dimensiunii buzunarului cu timpul. Deci, brichetele populare Zippo după un timp au fost înlocuite cu brichete Cricket care se potrivesc perfect într-un buzunar de dimensiuni moderne.

De ce ai nevoie acum de un buzunar mic la blugi?

pentru ce un buzunar mic pe blugi1De-a lungul timpului, forma clasica de blugi cu cinci buzunare în flux, iar oamenii au apărut mai multe explicații cu privire la ceea ce urmează a fi utilizată este cea mai mică dintre ele. Deci, la un moment dat a crezut că este adaptat pentru stocarea de monede mici, care au fost apoi necesare pentru a utiliza telefonul public. Mai târziu, o versiune care este un buzunar pentru un prezervativ, deoarece ambalajul este ușor pentru a obține plasat. De asemenea, mulți oameni purtau în acest buzunar o pătrată. Acum, acest buzunar mai degrabă un tribut adus tăiat clasic de blugi vechi decât instrument cu adevărat funcțional, dar mulți continuă să-l păstrați într-o varietate de lucruri mici necesare: agrafe de hârtie, pachet de guma de mestecat, monede, o cantitate mică de bani de hârtie în numerar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 7 = 11