spranceana decorare

Fiecare femeie care își urmează apariția și dorește să rămână atractivă întotdeauna acordă atenție sprancenelor ei. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece sprâncenele bine îngrijite și nedrepte pot strica orice imagine și pot face o frumoasă doamnă neclară.

Astăzi, în multe saloane de înfrumusețare și studiouri, este oferit un serviciu complet - designul sprancenelor, cu ajutorul căruia puteți oferi un aspect încântător oricărei sprâncene, indiferent de datele naturale și de proprietar.

Ce înseamnă decorarea sprâncenelor?

Designul sprâncenelor include în același timp mai multe elemente, și anume: modelarea și corectarea cu ajutorul diferitelor instrumente - pensete, ceară sau fire, restaurare semi-permanentă și dând părului dreptul de umbre și direcție.

Forma sprâncenelor atunci când este decorată este întotdeauna aleasă în funcție de tipul de persoană:

  • proprietarii specialistului clasic oval, de regulă, sugerează că sprâncenele sunt drepte sau cu o curbă minimă netedă. În acest caz, nu este posibil să se acorde formei exprimate a arcului la sprâncene. În plus, distanța dintre sprâncene în această situație nu ar trebui să fie prea mică;
  • Sprâncenele de fetițe sunt, de obicei, ridicate la o distanță suficientă de la ochi și le dau o îndoială clară și netedă. În acest caz, cel mai adesea lăsați un sfat neintenționat. În această situație, sprâncenele sub formă de semicerc care repetă contururile feței nu sunt adecvate;
  • În cazul unei fețe triunghiulare, sprâncenele sunt de asemenea ușor înălțate și le dau o densitate medie. Pentru proprietarii unei astfel de persoane, sprancene drepte, largi sau "șiruri" subțiri nu sunt deloc potrivite. De obicei, în acest caz, sprancenele au o formă clasică - fac o inflexiune ușoară și ridică ușor marginile.

Cum se face corecția?

Restaurarea sprâncenelor se face numai dacă este necesar, dacă o femeie nu are sau dăunează anumite zone de vegetație. Pentru a face acest lucru, o compoziție hipoalergenică specială este aplicată pe piele în aceste locuri, care își va păstra culoarea timp de cel puțin o lună și nu va fărâmița sau cădea în acest timp, chiar dacă se efectuează proceduri zilnice de apă.

În plus, foarte des pentru a corecta unele dintre defectele aspectului și a elimina o serie de defecte cosmetice, o femeie trebuie să schimbe radical culoarea sprâncenelor sau să le dea o anumită nuanță. Cu decorarea sprâncenelor, aceasta se face cu vopsea și henna.

Dacă se folosește un colorant, rezultatul unei astfel de colorări persistă timp de o lună. Rare păr de păr colorat cu un creion sau o rimel special. Culoarea naturală a lui Henna este de obicei folosită pentru a reduce intensitatea culorii sprâncenelor prea întunecată de natură și pentru a le oferi următoarele nuanțe: lumină aurie, maro medie sau intensă maro-gri.

În cele din urmă, dacă sprâncenele din natură cresc în direcții diferite și nu se potrivesc suficient pentru piele, în procesul decorării lor se poate aplica stilul chimic. În cazul în care o fată sau o femeie are nevoie atât de pictură, cât și de o înfățișare chimică în același timp, procedura complexă se desfășoară în mai multe etape, deoarece după fiecare dintre aceste acțiuni, fața frumoasei doamne are nevoie de odihnă.

Pentru a evalua rezultatul, care se realizează prin proiectarea sprâncenelor, puteți să faceți o prezentare în galeria noastră de fotografii "înainte" și "după procedură".

decorația sprâncenelor1 spranceana decorare2 decorația sprâncenelor3
decorația sprâncenelor4 decorarea frunții5 decorația sprâncenelor6
Decorarea sprâncenelor7 Decorarea sprancenelor8 decorarea sprâncenelor9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 4 =