tatuaje demiwato

Numele Demetrius Devonne Lovato, care și-a ales pseudonimul creativ Demi Lovato, este cunoscut de mulți fani ai cinematografiei și muzicii americane. Cântăreața și actrița, care sa născut în America în 1992, a devenit celebră, jucând în proiectele legendarului studio de film Disney. Filmele "Programul de protecție a prințesei" și "Rock în campul de vară" au fost incluse în colecția de aur a studioului de film. În plus, melodiile și albumele lui Demi Lovato ocupă de câțiva ani o poziție de lider pe Billboard. Dar nu numai creativitatea a facut fata faimoasa. Ea este un fan pasionat de tatuaje. Este greu de spus cat de multe tatuaje ale lui Demi Lovato sunt in prezent pe corp, pentru ca fata in mod obisnuit recompenseaza colectia lor, schimband cateva desene catre altii. Am reușit să numărăm treisprezece ani.

O colecție bogată de tatuaje

Cele mai notabile sunt tatuajele Demi Lovato, care împodobesc ambele picioare ale cântărețului. Inscripțiile Let Go și Let God sunt făcute în 2012 pe picioarele drept și stâng, respectiv. Probabil inscripția - o cântăreață fetiș, deoarece acestea sunt vizibile pe brațul drept, chiar sub cot (credința, adică „credință“), pe degetul arătător de la (Rock N roll), iar pe stânga (pe degetul mijlociu al cuvântului pace la încheietura mâinii - imagine a buzelor roșii strălucitoare). La încheietura mâinii drepte a lui Demi Lovato, este rupt expresia "Stai Strong". Fata crede că acest tatuaj a ajutat-o ​​în 2011 să depășească pasiunea dăunătoare pentru droguri.

Impresionat pe corpul ei este o cântăreață și o dragoste pentru lucrarea lui Bethany Dillon - pe corpul ei este inscripția "mă faci frumos". A aparținut credinței creștine și-a găsit și locul pe trupul ei. Deci, antebrațul drept al Demi Lovato este decorat cu un tatuaj reprezentând o turmă de păsări. Douăsprezece pene negre înconjoară tatuajul "credință". Un alt indiciu de credință este o cruce neagră pe degetul mic al mâinii drepte. Deasupra creării sale, faimosul artist tatuator Cat Von D. a lucrat.

În 2013, cântăreața a sărbătorit lansarea celui de-al patrulea album, care a inclus melodia Warrior. În cinstea acestui important eveniment din carieră, Demi Lovato ia decorat-o cu inscripția "acum sunt un războinic", ceea ce înseamnă că "acum sunt un războinic". Crearea acestei capodopere pe spatele fatălui a fost realizată de artistul Bang Bang, un maestru faimos, căruia îi sunt desenate vedetele de spectacol.

Sunt pe corpul cântăreței și nimic nu înseamnă tatuaje. În spatele urechii stângi, puteți vedea o pene de culoare turcoaz. După cum explică Lovato într-unul dintre interviuri, ea a făcut acest desen dragut excepțional de distractiv de dragul lui.

tatuaje demiwalato 1 tatuaje demiwalato 2 tatuaje demiwato 3
tatuaje demiwato 4 tatuaje demiwato 5 tatuaje demiwato 6
tattoos demiwato 7 tatuaj demiwato 8 tatuaj demiwato 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

50 − = 42