dreadlocks pentru parul scurt

Modul de decorare a părului cu dreadlocks sau dreadlocks, după cum sunt numiți, este foarte popular printre tinerele generații din multe țări. Tinerii și fetele, încercând să-și exprime individualitatea, împletesc părul în dreadlock-uri. Media pe cap este de la 25 la 50 de bucăți, ceea ce este suficient pentru a experimenta în orice mod cu aspectul. Dreadlocks arata foarte impresionant, crescand volumul coafurii si facand aspectul memorabil.

Pot să fac dreadlocks pentru părul scurt de sex feminin?

Luând un vrăjitor pentru împletirea dreadlock-urilor, aflați cât de calificat este. La urma urmei, dreadlock-urile făcute în mod corespunzător vor facilita îngrijirea părului și își vor păstra aspectul mult timp. Caracteristicile firelor de împletitură pe părul scurt:

  1. Părul în sine trebuie să fie puternic și sănătos. Expuneți părul slăbit până la stilul pe termen lung - dăunător pentru ele. Există șansa de a spune la revedere unui anumit volum de păr.
  2. Merită să vă amintiți că după ce ați împletit părul este redus cu aproximativ o treime, deci dacă aveți păr scurt, mai întâi calculați ce lungime va fi în dreadlocks. Stilistii recomanda sa faci aceasta coafura pentru o lungime a parului de 15 cm.
  3. Dacă lungimea proprie a părului nu este suficientă, puteți utiliza dreadlock-uri gata făcute, care se atașează pur și simplu la părul tău. Comoditatea lor constă în faptul că propriul lor păr nu suferă în nici un fel și pot fi îndepărtați oricând. Prin urmare, ele sunt numite "sigure".
  4. Există, de asemenea, o modalitate de a țesui dreadlocks pe păr scurt cu adăugarea de fibre sintetice - De-dreads. Este foarte asemănător cu tehnica clasică, numai în loc de părul natural împletit artificial. Astfel, coafura poate ajunge la orice lungime și există posibilitatea de a le picta în orice culoare.

Cu siguranta, dreadlock-urile frumos si corect arata elegante si interesante. Fetele cu un astfel de coafaj arata ca niște ciudate creaturi extraterestre, în care există ceva mister. Cu toate acestea, dreadlocks sunt o metodă de țesut care afectează starea părului și a becurilor. Datorită volumului și a adaosului de ceară în timpul țesutului, masa părului devine grea și multe becuri nu se descurcă, așa că după ce un astfel de păr de păr poate fi gândit. În acest caz, însăși procesul de deratizare este ruperea firelor de păr, întinderea și deformarea lor. Ceea ce afectează în mod semnificativ starea părului după ce a dezvăluit dreadlock-urile.

dreadlocks pentru parul scurt 1 dreadlocks pentru parul scurt 2 dreadlocks pentru părul scurt 3
dreadlocks pentru parul scurt 4 dreadlocks pentru păr scurt 5 dreadlocks pentru păr scurt 6
dreadlocks pentru părul scurt 7 dreadlocks pentru parul scurt 8 dreadlocks pentru părul scurt 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 1 =