Odată ce, fiind haine de călugări și țărani, hoodie-ul și-a luat pozițiile din cauza confortului șosetelor și a simplității tăierii. În acest an, purtați haine elegante de îmbrăcăminte - încă la modă, acestea sunt în fruntea tuturor podiumurilor din lume. Caracteristica lor este lipsa de adâncituri și o tăietură dreaptă.

Rochii-hanorace pentru femei grase

Unii poartă asemenea rochii pentru a arăta totul, altele pentru a ascunde totul sau ceva! Rochii-hanorace pentru femei grase - este convenabil, elegant, practic. Ei sunt capabili să prezinte o figură foarte avantajoasă, ascunzând ceea ce este necesar. Mai ales ei merg la astfel de stiluri cu buzunare încorporate sau patch-uri de dimensiuni mari. O țesătură subțire de vară va înconjura ușor figura în timp ce se mișcă. Foarte laconic și aspect interesant și hanorace rochie tricotată, iar folosirea bretonului și a guipurei va transforma hanoracul într-o rochie de seară.

rochie balahon1 rochie balahon2 rochie de rochie

Cum și cu ce să purtați hanorace?

Tăierea liberă vă permite să armonizați agresivitatea modelelor scurte sau să adăugați glamour în cazul maxi sau midi.

Rochii frumoase îmbrăcăminte strălucesc cu o varietate de materiale folosite, culori și stiluri. Ca întotdeauna în tendința clasică, glamour, boho, stil sport. Rămâne doar să găsim "propria noastră":

  • tunicile și hanoraciile de sus - sunt purtate cu jambiere;
  • în căldura verii logice rochie halate de strat dublu sifon poate fi, și de a le - pantofi de judecată sau Louboutin și un ambreiaj;
  • arata grozav rochie hanorac clasic, cu pantaloni de trening și blugi, ca parte integrantă a stilului casual, - pentru a merge la sala de sport, pentru o plimbare sau un picnic;
  • doamnelor rochie tricotate pus pe un hanorac Lofer, iar fetele - cu golf pe un genunchi și colanți pentru a se potrivi fie de aceeași culoare ca și modelul de rochie;
  • opțiuni de seara sunt diferite de țesături de zi cu zi bogate și culori închise, saturate (nu uita de accesorii, aici sunt mari decoratiuni adecvate).
rochie balahon4 rochie balahon5 rochie balahon6

Culorile cele mai la modă

Întotdeauna adevărată rochie neagră - hoodie. Este universal pentru orice figură și pentru orice vârstă. Gradient culori sunt populare, dar această tehnică este folosit pentru modele de tonuri pastelate. Dar ce alegere în alegerea accesoriilor!

Rochii uniforme - hanoractele sunt alese în albastru, verde, galben clasic - acestea sunt principalele favorite ale sezonului. Se potrivesc cu succes în vestimentația rochiei-hanorace, albastru azur sau gri înghețat. Foarte elegant arata nuante verticale contrastante.

Acest rochii de sezon, haine inspira designeri de nivel superior »: Bratis, Chloe, Alexis Mabille, detașare, Alberta Ferretti, încrezător că aceste rochii vor aprecia multe femei la modă, pentru că o mare varietate de modele va crea propria cale, inimitabil.

rochie de hoodie7 rochie de rochie rochie de rochie
rochie de hoodie10 rochie de hoodie11 rochie de hoodie12
rochie de rochie rochie de rochie rochia de hoodie15

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

56 + = 65