eșarfă pentru haina gri

Parul gri - unul dintre cele mai confortabile și versatile articole de îmbrăcăminte pentru femei. Acest dulap se aplică stilului clasic, și kezhualnomu direcție, care este potrivit pentru arcuri elegant de afaceri, și șosete de zi cu zi active. Multe femei de moda aleg un blana gri, deoarece aceste modele sunt practice in utilizare, precum si combinatii cu haine, pantofi si accesorii. Cu toate acestea, având în vedere colorarea destul de limitată, imaginile cu acest obiect de garderobă sunt destul de plictisitoare și neinteresante. Și pentru a sublinia individualitatea lor în acest arc și a iesi în evidență de ceilalți, stilistii propun adăugarea de note originale și atrăgătoare la ansamblu. Și cea mai bună soluție pentru un strat gri este alegerea unei eșarfe elegante.

Ce culoare a eșarfei se va potrivi unei blănuri gri?

Bineînțeles, problema importantă este culoarea eșarfei pe stratul gri. În ciuda gamei clasice de îmbrăcăminte exterioară, accesoriul trebuie să-l completeze simultan și să reîmprospăteze imaginea. Dacă credeți că o astfel de alegere nu durează mult și va fi ușoară, atunci sunteți destul de greșit. La urma urmei, pe lângă o combinație armonioasă de nuanțe, întreaga imagine ar trebui să corespundă tendințelor modei. Să vedem cu ce eșarfă să purtăm o haină gri?

Eșarfă strălucitoare și strat de culoare gri. Cea mai bună alegere într-un astfel de arc reținut va fi un accent atractiv cu ajutorul unui accesoriu. Culorile potrivite ale eșarfei la haina gri sunt considerate azi roșu, portocaliu, galben și verde. Dintre tonurile reci, accesoriile albastru sau violet vor fi elegante.

eșarfa la gri eșarfă la stratul gri 2 eșarfă pentru haina gri 3

Eșarfă gri pentru haina gri pentru femei. Dacă sunteți constrâns de limitele stricte ale codului de îmbrăcăminte, atunci cea mai bună soluție pentru dvs. va fi un accesoriu al unei scări de culoare cu îmbrăcăminte exterioară. Cu toate acestea, în acest caz, este important să alegeți o eșarfă cu un ton sau două mai întunecate sau mai ușoare decât un strat. În caz contrar, imaginea va fi plictisitoare și plictisitoare.

eșarfă pentru haina gri 4 eșarfă la stratul gri 5 eșarfă la stratul gri 6

Combinația dintre un strat gri și o eșarfă cu imprimare. Desene și abstracte stilate vor fi o soluție 100% adevărată în imagine cu un dulap elegant superior. Astăzi, amprentele populare de eșarfă sunt o cușcă, modele haotice geometrice, precum și un stil alb-negru de sex masculin - gâscă de gâscă, benzi și altele.

eșarfă pentru haina gri 7 eșarfă pentru haina gri 8 eșarfă pentru haina gri 9

Eșarfă neagră pentru haina gri. O soluție profitabilă și cea mai practică este de asemenea considerată o colorare clasică unică a accesoriului. Fetele moderne preferă o combinație de haina gri și o eșarfă neagră. În acest caz, pantofii, sacul, pălăria și alte adiții sunt mai bine să aleagă nuanțe de lumină.

eșarfă la stratul gri 10 eșarfă pentru haina gri 11 eșarfă pentru haina gri 12

Ce fel de eșarfă se va potrivi unei blănuri gri?

În ciuda universalității stratului gri, în imaginea cu care se află, merită luată în considerare concisitatea, restrângerea și lipsa de saturație. Nu contează ce stil de îmbrăcăminte alegeți, este important ce fel de accesoriu alegeți pentru el. Să definim, ce eșarfă pentru un strat gri se potrivește cel mai bine?

După cum sa menționat deja de mai multe ori, haina gri este destul de plictisitoare și fără chip în sine. Un stil clasic, o supradimensionare, o haină scurtă - în orice caz, imaginea nu va fi interesantă. Prin urmare, cea mai bună soluție atunci când alegeți o eșarfă pentru îmbrăcăminte exterioară este un model volumetric masiv. Snuff, model îngust lung, răsucite de mai multe ori, sau un frate larg - acestea sunt opțiunile elegante. Dacă este important să accentuați rafinamentul și eleganța imaginii, atunci o batistă ușoară sau un accesoriu în stilul bărbatului se va potrivi: scurt, fără decor, cu lățime medie.

Nu trebuie să purtați un șal delicat și feminin, cu un strat gri. Îmbrăcămintea de zi cu zi va ascunde pur și simplu frumusețea unui astfel de accesoriu extraordinar. De asemenea, stilistii nu recomanda alegerea blanurilor la un strat gri. O opțiune similară este posibilă numai sub forma unui guler mic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 41 = 48