Abilitatea de a se îmbrăca cu detalii fin selecționate nu este dată tuturor. Cu un buget limitat - nu este ușor, dar dacă există un gust - totul este real. Cu posibilități materiale nelimitate, este mult mai dificil. La urma urmei, dacă tinuta este saturată de lux, atunci accesoriile ar trebui să fie minim simple și invers, o îmbrăcăminte modestă necesită decoruri șic. Este din cauza lipsei de gust și simț al proporției, unele celebrități, după următoarele premii și ieșirile de pe covorul roșu, fanii vizionat tinutele stele eșuate, care au fost mult timp discutat și strica în mod semnificativ reputația amantele lor.

Imagini nereușite în lumea show-business-ului

La numeroasele nominalizări și la covorul roșu, unde se adună crema societății, care dorește să se arate și să se uite la alții, puteți vedea cele mai incredibile echipamente. Atunci se întâmplă o asemenea jena și unii chiar câștigă în nominalizarea neplanificată - "cele mai rău rochii ale stelelor". Printre participanții reprezentați sunt aceia care pur și simplu nu sunt norocoși, dar unii au în continuare o lipsă de gust, demonstrând în mod sistematic acest lucru.

Top 10 stele cele mai distressed

 1. Printre "cele mai bune" a fost o cântăreață și actriță tânără și talentată Miley Cyrus, care este principalul lider în costumele scandaloase și inspirate. În bikini sale latex latex ea a luat partea de sus a anti-rating.
 2. floppy stars

 3. Pentru fantezie și costume neobișnuite Lady Gaga, toată lumea părea să fie obișnuită cu ea, totuși, după ce a decis să se îmbrace într-o rochie albă de lux, merită să renunțe la mănușile roșii care s-au dovedit a fi necorespunzătoare și a stricat întreaga imagine.
 4. floppy stars

 5. Uma Thurman se deosebeau mereu de un gust deosebit, dar aparând pe covorul roșu într-o rochie albastră, însoțită de un cardigan gri, actrița a părăsit poziția și a început să danseze. Se pare că nu era ziua ei.
 6. floppy stars

 7. Singerul Rihana, dacă el se abține și nu se îmbracă în ciorapi negri sub o rochie albă, el va fi cu siguranță amuzat de un lacăt metalic pe piept sub forma unui ornament. Ea reușește întotdeauna să fie în nominalizare "cel mai prost costum de stele". Cel mai adesea, costumele ei sunt prea cinstite, dar în 2015 cântăreața îmbrăcată într-o rochie superbă roz, care apare în imaginea nefericită a lui Barbie. Strălucirea și volumul au ascuns toate virtuțile principale ale fetei, care au devenit tema principală a discuțiilor.
 8. floppy stars

 9. Dar cântăreața Joey Villa Nu a stat la ceremonie și a apărut în fața publicului într-o rochie portocalie strălucitoare, din plastic perforat. O asemenea tinuta, care nu acoperea nici macar cele mai pictate locuri, provoca o furtuna de emotii negative. Astfel, steaua a devenit principalul pretendent al titlului "Cel mai prost costum de aur".
 10. floppy stars

 11. Principalul concurent al lui Joy Villa a fost o diva pop madonă, care, în ciuda vârstei sale, nu încetează să-și arate "farmecul". La ceremonia de la Grammy 2015 ea a apărut sub forma unui stripteuș, îmbrăcat într-un costum destul de sincer. Cu toate acestea, toată lumea a avut un sentiment că steaua a uitat clar să pună pe fundul costumului.
 12. floppy stars

 13. Distins, de asemenea Kim Kardashian, care era întotdeauna îmbrăcată în rochii strânse și își arăta plăcută formele delicioase. Se pare că steaua dorea să arate originalitate, așa că la ceremonie ea a ales o rochie care părea mai mult ca o rochie frumoasă, cu buzunarele ei. Și, în ciuda finisării bogate, imaginea sa dovedit a fi complet nereușită.
 14. eșecul stelelor7

 15. actriță Jane Fonda ea a știut mereu să se prezinte în mod corect, totuși, astfel de stele jenante au, de asemenea, jenă. În salopeta verde cu dungi, femeia părea ridicolă și ambiguă. Și, în ciuda parametrilor buni, vârsta încă se simțea.
 16. floppy stars

 17. "Am fost mulțumit" de critici și Mila Jovovich, a apărut pe covorul roșu într-o rochie incomprehensibilă. A existat o impresie că actrița după plajă a mers direct la eveniment, uitând să schimbe hainele.
 18. floppy stars

 19. Tatăl tânăr Z-lala, un fan al creativității lui Lady Gaga, a decis să urmeze pe urmele idolului ei și să-și pună un costum futurist care a fost făcut din folie puternică sau din metal. Dacă, prin urmare, fata dorea să atragă atenția publicului, atunci sa întâmplat cu siguranță.
 20. floppy stars

Vorbiți despre cele mai eșuate rochii de stele poate fi nesfârșită, pentru că unii, de dragul atenției și al gloriei, sunt gata să facă orice sacrificii. Cu toate acestea, o femeie ar trebui să rămână mereu fragilă și rafinată și, în loc de recompense neplanificate, să primească premii bine meritate și Oscaruri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

66 − = 56