La început, Pamela Anderson a fost doar o fată foarte frumoasă, apoi sa transformat într-o blondă siliconică cu buzele pompate, apoi a devenit ciudat, iar acum sa schimbat complet dincolo de recunoaștere.

La Festivalul de Film de la Cannes în 2017, Pamela Anderson a lovit pe toată lumea cu fața ei foarte schimbată. Chiar și oamenii departe de chirurgia plastică au realizat că faimoasa blondă, care urmează să-i facă 50 de ani, "a făcut ceva pentru sine". De fapt, această metamorfoză este departe de a fi prima: de a experimenta aspectul ei, steaua a început la începutul anilor '90. Și este foarte trist, pentru că înainte de aceste experimente Pamela a fost o fată extrem de frumoasă ...

1989 - 1992

Pamela Anderson sa născut în 1967 într-un mic oraș canadian. După ce a absolvit școala, sa mutat la Vancouver, unde și-a găsit un loc de muncă ca instructor de fitness. La unul dintre meciurile de fotbal locale, unde Pamela a fost prezentă ca majoretă, o fată drăguță a fost observată de reprezentanții companiei de fabricare a berii și i sa oferit imediat să-și facă reclama pentru berea lor. Așa a început cariera de modelare Anderson, care a urcat rapid pe deal: foarte curând modelul tânăr a apărut pe coperta Playboy.

pamela anderson

Fotografiile timpurii ale lui Pamela arată că natura a înzestrat-o pe fata cu o frumusețe rară. Probabil, oamenii nu i-au dat o trecere.

Pamela Anderson
Pamela Anderson
Pamela Anderson

1992 - 1995

În 1992, a sosit cea mai bună oră a lui Pamela. A primit un rol în seria "Salvatorii Malibu", care ia făcut faimos lumea.

Pamela Anderson

Pentru filmarea lui Anderson radical schimbat aspectul: a crescut si fara ca sanii mai degraba mari (inainte de a procedurilor de chirurgie ea a fost de-a treia dimensiune bust), buzele pompat și decolora părul. De acum încolo, stilul său de semnătură a devenit un machiaj luminos, decolteu franc și fuste ultra-scurte.

Pamela Anderson
Pamela Anderson
Pamela Anderson

1995 - 1999

În 1995, Pamela sa căsătorit cu "omul rău" Tommy Lee. Viața lor de familie, în ciuda faptului că avea doi fii, era foarte neliniștit: de câteva ori cuplul sa despărțit și apoi sa împăcat. Sub influența unui soț excentric, Pamela a început să se imbrace extrem de pretențios, încercând să pară un prieten al unui muzician rock. În același timp, ea nu a uitat de decolteu și make-up "a la vopsea de luptă".

Pamela Anderson
Pamela Anderson

1999 - 2000

Pamela nu este interesată de tendințele și stilul de modă. Sarcina sa principală este de a atrage atenția și de a ieși din mulțime. În 2000, ea sa despărțit în sfârșit de Tommy Lee și a continuat să șocheze publicul în pace.
Schimbarea formei pieptului a devenit pentru ea un adevărat hobby, dar și un mijloc de PR. Pamela a spus acest lucru după cum urmează:

"Este pieptul meu care a făcut o carieră și eu o urmez"

Pamela Anderson

2001 - 2005

La premiul „Oscar“ Ceremonia de Pamela a apărut în benzi simbolic din denim pe șolduri și un top alb, care se luptă pentru a face față cu sarcina de a acoperi silicon blonda de san. Acest costum a fost recunoscut ca fiind unul dintre cele mai rele din istoria Oscarului.

Pamela Anderson

Cu toate acestea, acest lucru nu a descurajat actrita excentrica si a continuat sa socheze audienta cu "costumele" ei.

Pamela Anderson
Pamela Anderson
Pamela Anderson

2006 - 2007

În 2006 - 2007, Pamela Anderson a fost căsătorită cu rock-ul muzical Kid Rock, care, evident, nu a avut nimic împotriva stilului extrem de franc al lui Pam.

Cu toate acestea, Anderson avea uneori momente de iluminare. Astfel, la Premiile Globul de Aur în 2006, a apărut într-o rochie alb-negru de lux, demnă de o adevărată stea!

Pamela Anderson
Pamela Anderson

2008 - 2010

Echipamentele lui Pamela au devenit puțin mai rezervate, dar nu se poate despărți complet de imaginea simbolului sexului.

Pamela Anderson

Deci, în 2009, steaua a venit în Noua Zeelandă, unde și-a demonstrat colecția de haine. Aici a devenit o adevărată senzație, apărând pe podium aproape fără haine.

Pamela Anderson

Înfățișarea ei îndrăzneață, actrița a comentat după cum urmează:

"Prefer sa fiu nud, dar daca trebuie sa poarte haine, atunci trebuie sa faci distractie"

2010 - 2013

Interesul pentru actrita sa oprit. Fanii au fost deja neinteresanți să urmărească sânul în continuă schimbare al unei vedete de vârstă mijlocie.

Pamela Anderson
Pamela Anderson
Pamela Anderson

2014

Pamela a decis să se transforme, făcând o tunsoare scurtă. Cu toate acestea, foarte repede, ea și-a crescut din nou părul.

Pamela Anderson

2015-2016

În 2015, Pamela a declarat în mod neașteptat că este un fan al frumuseții naturale. Ea a spus că a încercat odată să facă injecții cu botox, dar nu i-a plăcut rezultatul, așa că nu va mai reveni niciodată la această procedură. La sfârșitul acestei confesiuni o femeie americană a rostit o expresie înțeleaptă:

"Frumusețea vine din interior"

Cu toate acestea, evenimentele ulterioare au arătat că Pamela și-a schimbat mintea cu privire la frumusețe.

Pamela Anderson

2017

În 2017, metamorfoza uimitoare a început să apară cu Pamela. Actrița a început brusc să crească.

Pamela Anderson
Pamela Anderson

La festivalul de film de la Cannes, ea a apărut într-o rochie lungă de culoare albastru închis și cu un machiaj neobișnuit de modest. Însă atenția generală nu se concentra pe partea steaua, ci pe fața ei, care, ca și cum ar fi prin magie, a fost transformată. Experții cred că peste apariția lui Pam nu a lucrat un magician, ci un chirurg plastic. În opinia lor, steaua a fost scurtată cu vârful nasului, Botox a fost introdus în zonele frunții și colțurile exterioare ale ochilor, a fost făcut un lift și buzele au fost lărgite.

Pamela Anderson

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 8 = 2