Fusta frontală este scurtă și lungă în spate

În colecțiile lumii, fustele cu o față mai scurtă decât spatele nu sunt mai puțin frecvente. Astfel de modele sunt numite fuste asimetrice. Astăzi, fiecare modă modernă păstrează acest lucru în dulapul ei. Din moment ce acest stil nu este doar incredibil de elegant și la modă, dar, de asemenea, practic - designeri recomandăm să le poarte în orice moment și din orice motiv. Pentru a sublinia originalitatea și atractivitatea fustei, trebuie doar să alegeți accesoriile potrivite care să se potrivească perfect stilului.

Caracteristicile unei fuste asimetrice

Fusta frontală este mai scurtă și mai lungă decât spatele, ca orice alt lucru original, are propriile caracteristici. Pentru a face acest dulap arata cu adevarat impresionant, trebuie sa stiti despre caracteristicile sale si sa le folositi. Fusta asimetrica poate avea o lungime diferita, printre care merita mentionat:

  • super-mini;
  • elegant maxi;
  • reținut midi.

Fusta fata scurt si lung din spate nu numai pare atractiv, dar, de asemenea, este capabil de a ascunde defectele figura, pocherknut profitabile de frumusețe și atractivitatea picioarele ei. Fusta asimetrica arată perfect pe proprietarul picioare zvelte, și așa mai departe, chiar dacă talia ta nu este perfect, dar incantarea picioarele altora, această fusta stil - doar pentru tine. La fetele cu picioare imperfect, o fusta asimetrica va arata fara succes, asa ca ar trebui sa evite acest model.

Fusta asimetrică are multe avantaje, dar are și caracteristici proprii, care trebuie luate în considerare la alegerea acesteia.

  1. Fustele asimetrice sunt foarte populare, astfel încât prețurile pentru ele pot fi prea mari. Ia timp pentru a găsi un preț decent.
  2. Modelul ar trebui să vă apropie în mod ideal de figura dvs. Cum vă va arăta fusta va afecta lungimea, materialul și stilul, deci nu ezitați să încercați câteva modele.
  3. O fusta pentru sarcinile de zi cu zi este mai bine sa alegi din lumina si tesaturi practice, cum ar fi sifonul, lenjeria si bumbacul. Dacă un lucru este destinat sărbătorii, este mai bine dacă este făcut din satin sau din mătase.

Forme de fuste asimetrice

Fuste cu lungimi diferite ale părților din față și spate au mai multe stiluri diferite, dintre care cele mai populare printre femei sunt următoarele:

  1. Fusta cu un tren. În acest model, partea din spate a lungimii diferă semnificativ față de față, reamintind astfel trenul. Astfel de lucruri sunt adesea folosite ca o rochie de seară. Designerii decorează fuste cu pietre de pietre, maneci și curele originale. Acest model arată minunat cu un pantof delicat cu toc înalt.
  2. Fuste cu un miros. Fuste incredibil de impresionante, scurte în față și lungi în spate, cu un miros. Cel mai adesea astfel de fuste sunt fabricate din țesături ușoare, de exemplu, chiffon. Dezvoltarea atunci când mersul pe jos, tesatura creează un efect uimitor. Acest model poate fi folosit atât ca o rochie de seară, cât și pentru mersul pe jos sau pentru a merge la un restaurant.
  3. Fuste, în care părțile anterioare și posterioare sunt aproape la aceeași lungime. Acest model este foarte similar cu fusta obisnuita, cu singura diferenta ca partea din fata este putin mai scurta decat cea din spate. Un astfel de detaliu mic adaugă un farmec deosebit acestui lucru. Fusta nu arata extravaganta, dar are propriile sale particularitati - in fata picioarele sunt goale mai mult decat in urma.
  4. Fusta transparenta. Acest model de fusta cu fund asimetric este alcătuit din două părți: partea de jos - combinezoane, care au efectuat tesatura lor opace și seamănă cu un mini-fusta si top drepte, care este fabricat din material transparent sau translucid, cum ar fi sifon, și de a crea pe deplin silueta lucrurilor. Ambele părți trebuie să aibă aceeași culoare, altfel lucrurile vor părea incomode.
Fusta frontală este scurtă și lungă în urmă 1 Fusta frontală este scurtă și cu mult timp în urmă 2 Fusta frontală este scurtă și cu mult timp în urmă 3
Fusta frontală este scurtă și lungă în urmă 4 Fusta frontală este scurtă și cu mult în urmă 5 Fusta frontală este scurtă și cu mult timp în urmă 6
Fusta frontală este scurtă și lungă în spate 7 Fusta frontală este scurtă și lungă în spate 8 Fusta frontală este scurtă și lungă în spate 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

61 − = 58