Femeile Ghețarilor

Mulți oameni folosesc cuvântul "gammash" fără să înțeleagă ce înseamnă. Din cauza unor motive ciudate, jambierele erau numite colanti circumcisi, purtati sub pantaloni in timpul frigului. De fapt, aceste „dresuri fără șosete“ sunt pantaloni, și femeile lui GHETRE legăturile lor doar locul pentru care sunt destinate, și anume picior. Deci, care sunt jambierele pentru femei și pentru ce sunt acestea?

Istoricii modei definesc jambiere cum sunt cusute din material dens sau ciorapi tricotate fara picioare care ajung la genunchi. Ei au pus pe pantofi pentru a proteja produsul, deoarece înainte de producția de masă a fost destul de scump.

Astăzi, legăturile sunt utilizate pe scară largă în turism pentru a proteja împotriva pătrunderii în boot / boot de apă și murdărie. Aceste produse sunt, în plus față de guma de fixare de sub genunchi are un cârlig special, care se lipește de dantelă pantofi și curea situată sub talpa. Aceasta împiedică mersul în sus.

Tipuri de jambiere pentru femei

În funcție de materialul de fabricație, toate jambierele pot fi împărțite în mai multe tipuri:

  1. Jambiere pentru femei pe lînă și lână. De regulă, ele constau din două materiale: lână și fleece. Destul de cald și moale. Ele pot fi purtate pe colanti subtiri de nylon, accentuând astfel imaginea lor.
  2. Jachete tricotate pentru femei. Datorită unui număr mare de tehnici de tricotat diferite, jambierele se dovedesc a fi interesante și memorabile. Multe femei de ac au legat legăturile de lână de femei, contribuind fiecare produs la o parte din individualitate.
  3. Piele jambiere. Ei au fost strămoșii tuturor jambierelor. Au fost puse pe cizme pentru a evita zgârierea și contaminarea pantofilor. Acum, acești designeri folosesc adesea pentru a face imaginile manechinului mai luminoase sau pentru a face un indiciu ușor de stil retro.

În acest moment, cel mai adesea jambierele sunt purtate pe pantofi sau pe ghete. Cu ajutorul lor, puteți transforma încălțămintea și potriviți-o pentru ambele.

Jambiere pentru femei 1 Jambiere pentru femei 2 Jambiere pentru femei 3
Jambiere pentru femei 4 Jambiere pentru femei 5 Jambiere pentru femei 6
Jambiere pentru femei 7 Jambiere pentru femei 8 Gamachete pentru femei 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 13 = 15