Figura dracului

Când se apropie sezonul de plajă, multe fete și femei încep să se îngrijoreze cum vor arăta în costume de baie. Bineînțeles, toată lumea visează la o figură cioplită, astfel încât nicăieri și nimic inutil nu era. Dar ce punem în acest concept? O anumită greutate, volume? O figură a femeii este dată când corpul este dominat de un mușchi, nu de o masă grasă. Anumite standarde, și nu poate fi, pentru că o cifră mică ar trebui să fie în armonie cu creșterea, tipul de corp. Subțire excesivă în majoritatea cazurilor arată mai rău decât câteva kilograme în plus. În plus, femeile și bărbații își imaginează diferit o figură feminină ideală. Pentru unii, proprietarul figura cizelate este Monica Bellucci cu un sfert de marimea bustului, talie îngustă, picioare lungi și șolduri rotunjite, pentru alții - o fată pe coperta revistelor sportive, cu fese definite și apăsați.

Pe drumul spre ideal

Deci, v-ați hotărât să lucrați pe voi înșivă și să deveniți proprietar al unei figuri șifonate. De unde să încep? În primul rând, aveți grijă de o nutriție adecvată. Nu se poate vorbi despre greva foamei! figura ciselata unei fete - este nu numai lipsa de grăsime corporală, dar pielea sănătoasă, iar pentru acest lucru avem nevoie în fiecare zi pentru a îmbogăți organismul cu vitamine si alte elemente benefice conținute în legume, carne, pește, fructe și produse lactate. Acordați atenție și regimul de băut. Aproximativ doi litri de apă curată pe zi va asigura eliminarea toxinelor și a impurităților, funcționarea normală a tuturor organelor, elasticitatea si fermitatea pielii.

În al doilea rând, să se angajeze în orice sport (cu excepția șah-dame). fată skinny cu mușchi flasc pe interiorul antebrate si coapse, fund saggy și burtă rundă aspectul inestetic. Pentru aceasta, nu este necesar să participați la o sală de gimnastică. Zilnic douăzeci de minute de antrenament la domiciliu va întări mușchii de brațe, picioare, fese și presă.

Figura razbunată 1 Figura ras 2 Figura razbunată 3
Figura razbunată 4 Figura razbunată 5 Figura 6
Figura razbunată 7 Figura 8 Figura 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

40 − = 38