pantaloni scurți pentru femei

În ritmul modern al vieții, multe femei preferă pantofi confortabili care arată elegant și nu provoacă nici un disconfort în timpul mersului pe jos. Rularea pe tot parcursul zilei pe tocuri este dificilă, deși pare foarte feminină. Cu toate acestea, există zile în care nu doriți să vă supraîncărcați și picioarele, ci doar să vă bucurați de plimbare.

În acest scop a fost creat un tip de încălțăminte cum ar fi alunecările. Ele vin într-o varietate de forme, culori și desene sau modele. Mulți stilisti consideră că sunt încălțămintea principală a primăverii. Pentru mulți, au devenit cu adevărat de neînlocuit, pentru că, chiar și atunci când sunt combinate cu rochii și mantale feminine, slip-on-urile arata la modă și potrivite.

Pentru acele fete care sunt în cea mai mare parte îmbrăcate într-un stil sportiv, există șireturi pe alunecare. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că nu puteți crea arcuri elegante cu ajutorul lor. Astfel de modele pot fi prezentate în diferite variante de culoare și sunt fabricate din țesături textile. De aceea sunt confortabili și capabili să devină cea mai preferată pereche de pantofi din arsenalul tău.

În acest sezon la vârf de popularitate sunt astfel de femei alunecare pe dantele:

  • lumină monocromă, realizată în nuanțe pastelate;
  • negru și alb;
  • modele cu imprimări strălucitoare;
  • piele neagră;
  • albastru;
  • galben;
  • roșu.

Cu ce ​​să purtați sifoane cu șireturi?

Este incredibil de elegant să combinați astfel de pantofi cu denim. Pot fi blugi, pantaloni scurți, fuste și tot ce este făcut dintr-un material similar, deoarece a fost popular de mai mulți ani. În plus, unii designeri de modă recomandă combinarea cămășii femei cu șireturi cu pantaloni îngustați deasupra gleznelor. Cu toate acestea, trebuie să se țină seama de faptul că în acest caz este necesar să se aleagă modele de nuanțe discrete. De fapt, astfel de pantofi pot fi combinate cu multe tipuri de haine. Adăugând o alunecare pe șireturi cu accesorii potrivite, veți arăta în orice caz elegant, vă veți simți confortabil și veți fi pe partea de sus.

femeia alunecă pe șireturi1 o alunecare de femei pe șireturi2 o alunecare a femeilor pe șireturi3
femeia alunecă pe șireturi4 o alunecare a femeilor pe șireturi flancul femeii pe șireturi6
femeia alunecă pe șireturi7 o alunecare de femei pe șireturi8 șorțurile pentru femei9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

39 − 38 =