Photoshoot cu câinele

Bucuria de a avea un animal de casă în casă vă copleșește de fiecare dată când strângeți sau zgâriați în spatele urechii dvs. câinele preferat? Mersul pe jos și jocurile nu sunt o povară deloc și sunteți mândri că sunteți stăpânul câinelui dvs.? Atunci ar trebui să te gândești la un film de fotografie comun! Credem că animalul de companie va fi încântat.

Idei pentru o fotografie cu un câine

Din moment ce aceste animale energetice sunt greu de păstrat pentru o lungă perioadă de timp în același loc, cea mai bună soluție pentru o fotografie va fi o plimbare. În spațiul deschis, câinii se simt liberi, alergați, jucați, bateți, astfel încât să le dați un pic de timp pentru a elibera aburi și apoi începeți să trageți. Foarte frumos în fotografii arata ca copii cu câini, în special cățeluși. Copiii sunt întotdeauna foarte sensibili la animalele de companie și de cele mai multe ori există o relație complet diferită între ele, dacă aveți animale de casă cu adulți. De obicei, câinii cu mare răbdare privesc frământările copiilor, permițându-i să se îmblazit cu capul în sensul cel mai adevărat al cuvântului. Doar rugați-l pe copil să-l îmbrățișeze pe câine, restul vă va face fotograful. Și dacă doriți poze amuzante, iar câinele dvs. este proprietarul unei fețe fermecătoare, râdeți copilul sau spuneți-i să coboare în fața obiectivului camerei. Veți râde de aceste fotografii pentru o lungă perioadă de timp.

Luând parte la o fotografie cu un câine, vă simțiți relaxați și alegerea poziției pentru voi va înceta să fie de o importanță capitală. Pozițiile așezate arata cel mai bine, atunci atât tu, cât și animalul tău de companie te vor intra în cadru complet și aproape.

Poți să faci poze cu un câine în orice moment al anului. În timpul verii, puteți juca în toamna apă uite fotografii spectaculoase pe fundalul colorat frunziș, bine, iarna - timpul de basm, în special de tip imagine magică a unei fete frumoase, cu un câine într-o ședință foto în zăpadă.

Photoshoot cu câine 1 Fotografii cu un câine 2 Photoshoot cu câine 3
Photoshoot cu câine 4 Fotografii cu câine 5 Photoshoot cu câine 6
Photoshoot cu câine 7 Photoshoot cu câine 8 Fotografii cu un câine 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 2 =