fotografii de cupluri iubitoare

Fotografia este ceva uimitor, este o artă care poate reînvia sentimentele de mult uitate în noi, reîmprospătați amintirile cu momentele pe care le-am prețuit în mod special. Se pare că aduce viață în acele zile care sunt mult în urmă. Trebuie doar să capturați momentul și el va trăi pentru totdeauna. Astăzi vom vorbi despre dragoste sau mai degrabă despre dragoste în obiectivul camerei, așa că vă prezentăm o nouă prezentare generală, care este dedicată fotografiilor de cupluri îndrăgite.

Idei pentru un film de iubitori

Desigur, înainte de a începe direct la sesiunea foto, gândiți-vă prin toate detaliile. Aruncați niște idei, luând în considerare următoarele:

  1. În ce fel vrei să apară.
  2. Ce fundal vrei să vezi în spatele tău?
  3. În ceea ce veți fi îmbrăcați.
  4. La ce ora din zi plănuiești o fotografie.

De exemplu, puteți aranja o sesiune de fotografie de noapte în timpul lunii sau puteți fotografia în timpul apusului. Dar nu uitați să îi spuneți fotografului despre el, astfel încât el să ia echipamentele necesare. Dacă nu puteți vedea luna în timpul sesiunii foto planificate, puteți fixa lanterne luminoase și ghirlande pe copaci. Fotografiile de noapte transmită o atmosferă romantică într-un mod special, astfel încât imaginile se dovedesc a fi cele mai naturale, pline de sentimente profunde.

Foarte atent gândiți-vă asupra poselor pentru un film de iubitori, unde cine va sta și ce să facă. Unele variante de poziții puteți vedea mai jos.

fotografii de cupluri iubitoare 10 fotografii de cupluri iubitoare 11 fotografii de cupluri iubitoare 12

Aveți grijă și de elemente de recuzită necesare. Dacă aveți de gând să aducă într-un picnic idee fotografie pentru doi, aduce tot ce ai nevoie. De asemenea, puteți lua cu o pernă, un pat de copii, atârnă pe o perdea de copac, noptiera, care va fi un ceas cu alarmă, flori și rama foto.

Photosession pentru iubiți «poveste de dragoste»

Istoria iubirii nu este fără motiv cea mai fascinantă și cea mai romantică idee pentru o sesiune foto a cuplurilor îndrăgite. Ca și cum ar deschide povestea a doi oameni iubitori, care ne scufundă în această aventură de neuitat. Datorită acestui fapt, filmarea "poveste de dragoste" pentru iubiți a devenit cel mai popular tip de fotografie în ajunul nunții sau aniversării nunții. Dacă vă pregătiți pentru o nuntă, filmarea unei "povestiri de dragoste" va fi o surpriză ideală pentru oaspeții dvs.

Când vine vorba de sesiuni foto, una dintre principalele întrebări care trebuie rezolvate de un iubit este alegerea locului de fotografiere: în studio sau în natură. Desigur, fotografia iubitorilor în natură are multe avantaje. Puteți aranja o ședință foto în locurile lor preferate în parc, printre copac verde, printre câmpul pur în embrace de mii de flori salbatice, sau în carul cu fân. Aici fantezie este locul unde să vă descurcați. Dar nu subestima sesiunea foto a studioului. Procesul de fotografiere a cuplurilor iubitoare în studio este diferit, dar rezultatul nu poate fi mai rău decât fotografia sub cerul deschis. La urma urmei, în studio există toate condițiile pentru o fotografie confortabilă, productivă și la fel de spectaculoasă.

fotografii de cupluri iubitoare 1 fotografierea cuplurilor iubitoare 2 fotografierea cuplurilor iubitoare 3
fotografii de cupluri iubitoare 4 fotografii de cupluri iubitoare 5 fotografii de cupluri iubitoare 6
fotografii de cupluri iubitoare 7 fotografierea cuplurilor 8 fotografii de cupluri iubitoare 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 3 =