filmare în oraș

În timpul nostru este atât de dificil să găsim un bun fotograf care să-și poată realiza toate ideile. Unii îi invită pe fotograf să surprindă momentele unui important eveniment sau celebrări. Alții își aranjează o sesiune foto doar pentru ca în arhiva de familie să fie păstrate fotografii frumoase și originale. Și pentru a treia, de exemplu, pentru fotomodele, aceasta este o parte a lucrării. Dar absolut toată lumea vrea ca fotografiile să fie de înaltă calitate și originale.

Pentru a face fotografii extraordinare, există multe idei, cum și unde să ții un photoset. O astfel de idee este o sesiune foto în stil urban. Este sesiunea foto pe străzile orașului, care este considerată cea mai comună, pentru că își poate exprima individualitatea. În astfel de cazuri, un fotograf profesionist are nevoie doar de un asistent, deoarece pentru o astfel de fotografie, este necesar un echipament special de iluminat. Prezența unei mașini este, de asemenea, binevenită, astfel încât să puteți face fotografii în diferite locuri și în momente diferite.

Mai jos sunt câteva idei pentru o fotografie în oraș:

  1. A venit toamna și copacii au fost acoperite cu frunze galbene și roșii. Acesta este momentul ideal pentru a organiza o plimbare în jurul orașului cu o fotografie. Fata pe fundalul frunzelor de aur zburând va arăta foarte feminină și romantică.
  2. Dacă orașul are clădiri istorice sau o arhitectură frumoasă, puteți face o imagine în fundalul lor, cu un prim plan care să-l evidențieze și pe spate o umbră mică.
  3. În primăvara și vara este mai bine să faceți poze în parcuri unde există multe flori și verdeață. Asemenea fotografii sunt foarte pline de viață și bogate.

Dar nu totul depinde de fotograf. Cât de succes sunt fotografiile, depinde de model. O postură incorectă poate distruge chiar și cel mai bun fotograf. Prin urmare, există posiții speciale pentru o fotografie în oraș. Puteți vedea câteva dintre ele în galeria noastră.

Recent, fotografia în orașul de noapte devine foarte populară. O mulțime de lumini pe fundal întunecat, care se deplasează cu autovehicule cu lumini arzătoare și fotografii în stil alb și negru oferă spectatorilor o șansă de a fantezi. De asemenea, cu ajutorul contra iluminatului, fotograful poate face fotografii siluete. O astfel de sesiune foto va ajuta să fotografiați cele mai senzuale și romantice fotografii, iar orașul de noapte va da saturația personalului.

fotografii în orașul 1 fotografii în orașul 2 tragere foto în orașul 3
tragere foto în orașul 4 tragere foto în orașul 5 tragere foto în orașul 6
tragere foto în orașul 7 fotografii în orașul 8 fotografii în orașul 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

47 − = 43