fotografii în stil urban

Pentru a adăuga albumului tău cu imagini noi și vii cu ajutorul imaginilor de la oraș este o idee minunată, pe care o poți implementa în orice moment al anului. Pentru a face acest lucru, nu este nevoie să inventeze ipostaze pus în scenă sofisticate, uita-te pentru recuzita corespunzătoare, lumina de afișare și alege doar tinuta ta preferata, înarmat cu o atitudine pozitivă și să ia o plimbare în orașul tău preferat.

Idei pentru o fotografie în stil urban

Un cuplu îndrăgostit va fi capabil să surprindă momentele magice ale odihnei comune, vizitând o cafenea confortabilă, înecând în verde copacii. Asigurați-vă de cafea, mânca o bucată de ciocolată neagră sau ușor să le hrănească sufletul tău pereche, îmbrățișare și sărut, dar de data aceasta fotograful va prinde minunat momentul iubirii și păstrați-l pentru o memorie de lungă.

Du-te la parc, la iaz sau la plajă. Apa va da o mulțime de emoții pozitive și va crea o dispoziție romantică. Așteptați apusul soarelui și veți fi surprins de cât de frumoase fotografii pot fi făcute în zona dvs. Pentru asta nu trebuie să plecați nici măcar pentru sute de kilometri.

City photoshot este o mare oportunitate de a vă transmite personalitatea într-o singură lovitură. Alegeți-vă locurile preferate, cele în care simțiți o energie specială și dați-vă la procesul de fotografiere la putere maximă. Acestea pot fi locuri cu care vă sunt asociate cu amintiri plăcute și evenimente importante din viața voastră.

Fotografiile de oraș ale fetelor în culori sau frunze de toamnă arată întotdeauna minunat. Revolta de culori, contraste, tranziții - aceste mici trucuri ajută la obținerea de fotografii de neuitat.

Unul dintre momentele preferate ale fotografilor este împușcarea clădirilor dezordonate și abandonate. Imaginea blândă și fragilă a fetei și aspectul dur al fundalului se joacă în contrast unul cu celălalt, creând fotografii extraordinare.

Luați o cameră foto, armați-vă cu idei și fotografia dvs. va avea loc într-o singură respirație.

fotografii în stil urban 1 fotografii în stil urban 2 fotografii în stil urban 3
fotografii în stil urban 4 fotografii în stil urban 5 fotografii în stil urban 6
fotografii în stil urban 7 fotografii în stil urban 8 tragere foto în stil urban 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 84 = 91