Lera Kudryavtseva maxime de fotografii

În ianuarie 2011, un bine-cunoscut prezentator TV Lera Kudryavtseva din nou dezbrăcat pentru revista Maxim, decât foarte mulțumit de toți cititorii săi. Steaua de astfel de programe de televiziune ca „Party Zone“ și „Muzoboz“, „test de loialitate“ și „club de fostele soții“, și fostul VJ la Muz-TV, ea a decis să pozeze pentru o fotografie trage revista celebre bărbați. Pentru această imagine, în Maxim Lera Kudryavtseva a decis să arate toată atractivitatea lor feminină, nu ezitați să goale pos.

Ianuarie Heat

cameră de iarnă revista cunoscut dovedit mai fierbinte decât vremea, datorită steaua sexy a fotografiilor de pe copertă și, de asemenea, în imagini din interiorul revistei. Photoshoot Lera Kudryavtseva a fost o surpriză plăcută pentru cititorii și în mod clar mulțumit de luminos și sexualitatea ei. Ea a servit ca model pentru o serie de fotografii pe tema de iarnă, inclusiv fotografii cu un deget și pălărie de blană, în absența oricăror alte atribute de îmbrăcăminte. Lera a pus deasemenea atât la focul casei, cât și pe fundalul unui covor de blană și pe pat. Imaginile și scenele bine alese au făcut ca fotografiile să fie și mai atractive pentru publicul cititorilor obișnuiți. În 2011, profesionistul imaginile fata nu primesc lovituri mai proaste Lera Kudryavtseva la Maxim în 2009 și a atins cel mai înalt nivel, în ciuda faptului că Leroy nu este mai tânăr, dar vârsta ea, de asemenea, părea să fie în nici o grabă pentru a arăta. Dimpotrivă, Kudryavtseva mai arată încă douăzeci de ani.

Lera și fotografii

Pentru Lera Kudryavtseva, această experiență de lucru nu este deloc o noutate. Chiar și invers, pentru că fetița a reușit să se retragă și pentru Playboy și pentru revista XXL. Mai mult, fiecare dintre sesiunile foto a fost un mare succes. Orice sesiune foto a lui Lera Kudryavtseva în sexy poses, de regulă, are un mare succes printre bărbați. Fata este foarte fotogenică, ceea ce nu este surprinzător, deoarece a reușit să câștige inima a milioane de oameni lucrand la televizor. Acum, ea continuă să câștige inima bărbaților, filmând pentru revistele populare și faimoase ale bărbaților. Se pare că Lera Kudryavtseva în revista Maxim apare, cel mai probabil, nu pentru ultima oară. În orice caz, fetița nu se va angaja ca un model de lucru regulat cu fracțiune de normă, și chiar și invers, se bucură de această oportunitate, ceea ce nu este surprinzător, deoarece este foarte bună în acest rol. Renumita televiziune rusă blondă a demonstrat încă o dată ce înseamnă să fii atrăgător și sexy.

Lera Kudryavtseva photoshoot maxim 1 Lera Kudryavtseva maxime de fotografii 2 Lera Kudryavtseva maxime de fotografii 3
Lera Kudryavtseva photoshoot max 4 Lera Kudryavtseva maxime de fotografii 5 Lera Kudryavtseva maxime de fotografii 6
Lera Kudryavtseva photoshoot max 7 leura kudryavtseva photoshoot max 8 Lera Kudryavtseva photoshoot max 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

94 − = 84