gustare de blană

În acest sezon, designerii oferă eșarfe de blană - blănuri naturale și blănuri artificiale. Dar, desigur, femeile de modă preferă produse naturale. În orice caz, accesoriul pentru blană va fi un plus interesant și elegant pentru arcul.

Cel mai adesea, fetele aleg un snur de blană de la o vulpe roșie, o vulpe, un raton. Aceste blănuri sunt destul de accesibile, dar ele arată costisitoare și elegante. Cele mai neobișnuite modele sunt reprezentate de blană de iepure și lup. Astfel de stiluri de blană sunt ușor de tint, deci alegerea acestor modele este cea mai bogată. Cu toate acestea, nu se poate ignora botul de blană de la nurca. Blana acestui animal a fost întotdeauna apreciată mai presus de toate. Mink subliniază imaginea situației materiale, a independenței și a autosuficienței. De aceea femeile de moda au atat de mult de aceasta blana.

Cea mai bună blană arată cu haine elegante. Acest tip de îmbrăcăminte exterioară, în orice stil, va accentua rafinamentul și feminitatea, iar o adăugare elegantă de blană va adăuga originalitatea și feminitatea. De asemenea, o eșarfă de blană-cină frumos îmbinată cu un dulap din piele. Dar în acest caz merită atenție faptul că modelul sacoului, mantalei sau stratului trebuie să fie montat sau strâns. Stilurile unisex și excesul de greutate nu sunt potrivite pentru un arc la modă cu un bot de blană. Într-un sezon mai cald, un accesoriu frumos poate fi purtat pe o țesătură sau sacou alungită. Nu purta haina de blana cu blana. În acest fel, va exista un bust cu blană și accesoriul se va pierde pur și simplu pe fundalul îmbrăcăminții exterioare.

blană sforă1 blanca de blana2 blană snore3
blană sfora4 blană sforă5 blana de snura 6

Băutură cu ornamente de blană

Pentru cei care doresc să se afle într-o tendință, dar limitată financiar, designerii oferă sunete moderne, cu tălpi de blană. Cel mai adesea asemenea modele sunt reprezentate de produse tricotate cu decor de blană. Dar este, de asemenea, posibil să găsiți hicuțe tricotate, pline de-a lungul marginii, cu ornamente artificiale sau naturale.

blană sforă7 Fur Snoop blană sforă9
Fur Snore10 Fur Snores Fur Snores12
Fur Snoop13 Fur Snores14 pielea de sânge15

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

83 + = 87