Fusta cu pliuri pe un jug

Recent, tot mai multe femei au abandonat tăierea complexă, confuză în favoarea simplității și eleganței. Într-adevăr, uneori chiar și un lucru simplu (cu condiția că este adaptat calitativ) arată elegant și la modă. Unul dintre aceste lucruri era o fustă cu pliuri pe o cochetă. Acest produs a cusut pliuri ordonate mari, care sunt adesea slefuite pentru a menține forma. Coquette servește ca o centură și strânge talie, subliniind-o.

Acest model al fustei poate fi atribuit stilului de îmbrăcăminte al biroului. În stilul ei nu există nimic inutil, nici strasuri stralucitoare, nici rufe vulgare, nici inserții contrastante. Mai mult relaxat arata fusta trunchiata "tatyanka" pe o coquette. Pliurile din acest model sunt mai moi și mai puțin adânci, iar fusta în sine subliniază frumos formele feminine.

Cu ce ​​să combinați o fustă într-o pliantă pe o cochetă?

Acest mic lucru este oarecum amintit de detaliul dulapului școlii. falduri, stil Naiv low-cheie, lipsa vulgaritate și vulgaritatea - toate acestea evocă gânduri de ani de școală, atunci când în spatele lui atârna un ghiozdan plin de cărți, iar picioarele au fost incaltate nu în tocuri înalte, cizme și primitiv. Alegerea unei fuste într-un ansamblu pe o cochetă, puteți încerca să traduceți această imagine în realitate. Pentru aceasta, veți avea nevoie de:

  • Cămașă ușoară sau pulover tricotat cu butoane;
  • pantofi "Mary Jane" cu un vârf rotund și curea în creștere;
  • jacheta strictă;
  • dresuri întunecate.

Rețineți că lucrurile sunt cât se poate de restrânse și elegante. Pentru a revitaliza ușor imaginea, puteți pune o curea largă peste sacou sau puneți pe o cămașă o broșă care seamănă cu o insignă școlară. În consecință, veți obține o imagine care va provoca o grabă de nostalgie și, în același timp, veți coace câțiva ani de la vârstă.

Dacă vreți ceva răzvrătit, puteți face o fustă scurtă și întunecată și o puteți combina cu pantofi grosieri și o jachetă cu o jachetă de piele.

Fusta cu pliuri pe jug 1 Fusta cu pliuri pe o jug 2 Fusta cu pliuri pe un jug 3
Fusta cu pliuri pe un jug 4 Fusta cu pliuri pe un jug 5 Fusta cu pliuri pe un jug 6
Fusta cu pliuri pe un jug 7 Fusta cu pliuri pe o coquette 8 Fusta cu pliuri pe jug 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 89 = 93