fusta de gabardină

Gabardin este unul dintre cele mai populare materiale de moda pentru femei. Cea mai mare parte a compoziției acestei țesături este o fibră subțire din lână naturală, și anume merino. Acesta este un fel de lână care este considerat cel mai versatil și mai practic. Fibrele de merino sunt amestecate cu mătase, bumbac sau sintetic, ceea ce distinge gabardina pentru diferite anotimpuri. În exterior, materialul poate fi distins printr-un model mic texturat de la tivul diagonal. Gabarina este destul de densă, dar nu este caldă în același timp, ceea ce face posibilă purtarea obiectelor în diferite condiții de vreme și anotimpuri. Cel mai popular articol de îmbrăcăminte pentru femei de la gabardina de astăzi este fusta. Acesta este un element universal al dulapului, care completează imaginile în direcții diferite.

Modele de fuste din gabardină

Deoarece gabardina este un material destul de simplu, poate fi tăiat cu ușurință în mai multe forme diferite. Prin urmare, fustele din gabardină sunt reprezentate de o mare varietate de stiluri. Cu toate acestea, cele mai populare astăzi sunt următoarele:

  1. Fusta-soare de la gabardina. Acest model este considerat cel mai frecvent în mod obișnuit. Fuste de gabardă - soarele se aprinde perfect, dar nu sunt aerisite. Astfel de modele sunt ideale pentru imagini pentru fiecare zi în stilul unui romantic.
  2. fusta de gabardină1 fusta de gabardina2 fusta de gabardină3
  3. Fusta din gabardina. Acest model a devenit cel mai popular în modurile de afaceri. Fuste drepte de la gabardina sunt excelente pentru imagini stricte, cu un nivel scăzut de cheie. În același timp, locația favorabilă a materialului pentru colorare face posibilă alegerea unui stil laconic de o varietate de culori, diluând astfel ceapa sulienă.
  4. fusta de gabardina4 fusta de gabardină5 fusta de gabardină6
  5. Fusta de gabardină cu cocoașă. După cum sa menționat deja, gabardina păstrează perfect forma. Un exemplu viu este fustele la modă cu cocoașă. Designerii oferă un stil elegant, tăiat drept, cu un unic frumos, precum și un dublu complement. Astfel de fuste sunt potrivite pentru imagini pentru fiecare zi, pentru arcuri pe drumul afară, și pentru mod de afaceri strict.
  6. fusta de gabardina7 fusta de gabardina8 fusta de gabardina9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =