tul fustă ca un kerry bradshaw

Ce fată nu visează să devină balerină în copilărie? Mulți oameni sunt atrasi de această profesie nu numai prin arta dansului, ci și datorită grațiosului, eleganței și feminității incredibile a dansatorilor. Dar cel mai adorabil subiect din imaginea unei fete pe pointes este o tinuta. Fusta-tutu este un dulap incredibil de frumos și delicat. Nu este surprinzător că astăzi un astfel de model este integrat dens în modul cotidian.

Fusta tulului a fost prezentată pentru prima dată de actrița Kerry Bradshaw în seria "Sex and the City". Din acel moment femeile de moda si-au dat seama ca stilul cel mai romantic, usor si rafinat al unei fuste poate fi combinat cu cele mai obisnuite modele de top si accesorii. Eroina filmului a fost îmbrăcată de cei mai pricepuți și creativi stilisti. Și trebuie remarcat faptul că experimentul cu un amestec de stiluri romantice și kazhuale a fost un succes "cu un bang".

Fusta fusta Kerry Bradshaw

Fusta tatuată a lui Kerry Bradshaw este reprezentată de un model frumos de midi murdar-albastru. Stilul produsului este foarte luminos datorită materialului aerian. Eroina poartă o fustă frumoasă și delicată foarte activă, combinând-o cu tricouri, tricouri, jachete, jachete de denim. În același timp, actrita alege pantofii clasici pentru încălțăminte. Femeile moderne de moda petrec cele mai neobisnuite si neobisnuite experimente in combinatie cu o fusta de tul, ca si in Kerry Bradshaw. Astăzi puteți întâlni o fată într-un model frumos de aer și adidași, cizme de gleznă, pantofi cu tocuri groase și o platformă.

În ciuda faptului că fusta-tutu pare foarte neobișnuită și magică, fiecare fată poate să o coasă. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o bucată de tul de dimensiunea necesară, țesături elastice și de căptușeală - mătase, satin.

tul fustă ca un kerry bradshaw1 tul fustă ca un kerry bradshaw2 tul fustă ca un kerry bradshaw3
fusta de tul ca în kerry bradshaw4 fusta de tul precum în kerry bradshaw5 fusta de tul ca în kerry bradshaw6
fusta de tul precum în kerry bradshaw7 fusta de tul ca în kerry bradshaw8 fusta de tul precum în kerry bradshaw9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =