fusta inferioară sub rochie

Moda din Evul Mediu îndepărtat este foarte asemănătoare cu cele moderne, de exemplu, luați halate. Acestea au fost utilizate pe scară largă la acel moment, iar astăzi femeile de modă cu plăcere le-au pus pe evenimente importante. De regulă, sub aceste rochii, era necesar să poarte fuste mai mici care să ajute la crearea unei cantități incredibile. Anterior, ele erau pur și simplu o necesitate și aveau o construcție metalică complexă. Cu toate acestea, astăzi, fusta inferioară magnifică este fabricată din țesături ușoare și poate servi ca un fel de decorare.

De ce avem nevoie de o fustă mai mică pentru rochie?

În ciuda faptului că acest element al dulapului este aproape invizibil, totuși, rolul său este foarte important în crearea unei imagini de neegalat. În plus, datorită lui, rochia nu se va încrunta și se va lipi de picioare când merge. De exemplu, o mireasă fără o fustă lungă de jos pur și simplu nu poate face, deoarece ajută la crearea acelui volum necesar și o siluetă netedă. Acesta ține perfect forma și este potrivit atât pentru modelele luxuriante, cât și pentru silueta A. De asemenea, fusta inferioară poate avea o lungime diferită, în funcție de tipul de îmbrăcăminte pe care ați ales-o. Sub rochia scurtă, puteți pune o fustă inferioară cu dantelă sau cu un strat cu mai multe straturi, care va ieși ușor de sub marginea tivului stratului superior. Acest lucru va da o imagine de sensibilitate și seducție. Apropo, recent, o astfel de modalitate de utilizare a acestora devine din ce în ce mai populară. Designerii oferă diferite variante de modele, dintre care puteți găsi atât produse clasice cu mai multe straturi, cât și mai rafinate și mai originale. De exemplu, partea inferioară poate fi decorată cu panglică de satin sau dantelă, sau modelul poate avea un model frumos și chiar broderie.

În vremurile sovietice, fustele inferioare erau numite podsubnikami și erau, de obicei, făcute din țesături elastice. Ei au protejat nu numai de faltele nedorite, ci și de transluență, deoarece la acel moment aceasta a fost considerată înălțimea improprii.

pălărie sub rochie 1 fusta sub rochie 2 fusta sub rochie 3
fusta sub rochie 4 fusta sub rochie 5 fusta sub rochie 6
fusta sub rochie 7 fusta sub rochie 8 fusta sub rochie 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

32 − 22 =