haina de femei cu o pelerina

În lumea modei, un proverb este întotdeauna relevant: "Noul este un vechi bine uitat". Într-adevăr, uitându-te la proiectele următoare ale unor cunoscători, puteți vedea hainele antichității interpretate într-un mod modern. De exemplu, o haină largă de sex feminin, cu o căpățână, a început să apară mai des pe podiumurile de modă. Ochelarii de oțel, care are un guler rotund mare, asemănător cu o mantie, arată foarte neobișnuit. Cu toate acestea, un astfel de strat cu o căpșună are propriul nume.

Treci în istorie

Pentru cei care nu cunosc numele de haina cu cap, oferim o scurta excursie in trecut. Îmbrăcămintea sau palma de căptușeală de înveliș familiar are o origine mai profundă. Până în secolul al XIX-lea a fost popular în Anglia și în alte țări europene. În limba engleză, o căpită cu sloturi pentru mâini era numită o prostie. A fost fixată, de regulă, cu șireturi sau panglici. Acest nume este cunoscut astăzi de mulți. În Rusia, a câștigat o glorie incredibilă la începutul secolului al XIX-lea și i sa dat numele francez "salop". Femeile din Rusia au cusut produse largi, lungi si foarte calde. Nobile doamne își pot permite țesături mai scumpe și mai rafinate. Sania de sablare sau catifea arata foarte luxoasa si la un pret nu era egal. Cu toate acestea, moda pentru benzi în Rusia a trecut foarte repede, iar astfel de haine au devenit asociate cu sărăcia și sărăcia.

În secolul al XX-lea, salopul și-a experimentat relieful datorită designerului de modă talentat, Pierre Cardin. După aceasta, mulți designeri au luat această idee, iar astăzi femeile de modă cu plăcere poartă un element elegant al dulapului.

Haina moderna cu cap

În ciuda faptului că unele modele ale unui tort reamintesc foarte puternic un poncho, cu toate acestea, sunt produse absolut diferite. În plus, în prima versiune pot fi butoane, o glugă, un guler și chiar mâneci.

Astăzi, un strat cu o pelerină poate fi foarte diferit de un baldachin vechi. Poate fi cape atâta timp sau scurt, cu fante pentru brate, sau se aseamănă cu strat clasic prevăzut cu o capă (un guler mare rotund sub forma cape). De exemplu, un model similar poate fi văzut printre colecțiile brandului Burberry Prorsum.

Și, desigur, alegerea lungimii optime a produsului, puteți alege tinuta potrivită, fie că este vorba de pantaloni, blugi, o fustă sau o rochie.

haina de blana cu capul 1 fusta de blană cu căpșună 2 fusta de blana cu capul 3
fată de sex feminin cu cap 4 haina de blana cu capul 5 fată de sex feminin cu o căprioară 6
fusta de blană cu cămașă 7 fată de sex feminin cu o căpită 8 fată de sex feminin cu o căprioară 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 4