Fusta scurta pentru femei

Astăzi, în sortimentul de magazine puteți găsi diferite modele de haine, dar tinerii și fetele carismatice luminoase ca jumătate de blană mai mult. Se ridică o întrebare logică: care este diferența dintre o haină și o haină scurtă? Mai întâi de toate, multă vreme. Dacă modelele tradiționale ajung, de obicei, la genunchi sau până la mijlocul vițelului, lungimea stratului scurt este mult mai scurtă și se termină în jurul mijlocului șoldului. Datorită duratei scurte, blana scurtă a femeilor este mai potrivită pentru sezonul de toamnă, când nu este încă prea rece și nu există nici un motiv să se încălzească.

Scurte stiluri de blană

În funcție de materialul utilizat, straturile sunt împărțite în mai multe categorii. Care sunt straturile scurte sugerate de designeri in acest sezon? Să încercăm să înțelegem.

  1. Fusta scurtă de cașmir pentru femei. Este foarte moale și plăcut pentru organism. Cașmirul, fiind cel mai bun material pentru hainele de toamnă, le face chiar și cele mai scumpe. Dar, în același timp, haina de cașmir pentru femei va dura cât mai mult posibil și va deveni unul dintre cele mai elegante lucruri ale dulapului de toamnă.
  2. Pantofi scurți pentru femei din piele cu blană. Această opțiune este mai mult ca o jachetă alungită decât o haină trunchiată. De obicei, blana decorează gulerul, manșoanele și marginile produsului. Decorul este fabricat din nurcă sau karakulchi. Frumos, de asemenea, arata inserturi de vulpe polar și raton. Pentru cei care nu acceptă piele naturală, este adecvată o blană scurtă de blană artificială.
  3. Scurt strat tricotat. Această opțiune este potrivită pentru o seară caldă de toamnă. Se poate ajunge la genunchi sau poate fi ușor mai mare. Decorul este utilizat pentru modele complexe sau lucrări deschise. Blana poate fi nasturată sau legată cu o centură tricotată.
  4. Scurt strat pentru femei. Țesăturile din lână greu de țesut neobișnuit posedă proprietăți termoizolante excelente și dețin bine forma. Un strat drapat poate fi mono- și multicolor, fără apă și fără scame, cu o căptușeală modelată și o față netedă.

Modă scurtă haină

În acest sezon, designerii au oferit fetelor o mulțime de modele de haine, care surprinde prin culorile lor și țesături neobișnuite. În colecții, puteți urmări tema militară, care este însoțită de folosirea "epoletelor", a buzelor de patch-uri și a butoanelor grosiere. De fapt, a fost și un stil de îmbrăcăminte "dressing", care are o siluetă semi-adiacentă și un element de fixare dublu. Dispune de un decor de catifea al supapei de guler si buzunare. Este combinată cu fuste și blugi de zi cu zi.

Fusta scurta pentru femei 1 Fusta scurta pentru femei 2 Fusta scurta pentru femei 3
Fusta scurta pentru femei 4 Fusta scurta pentru femei 5 Fusta scurta pentru femei 6
Fusta scurta pentru femei 7 Fusta scurta pentru femei 8 Fusta scurta pentru femei 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

76 + = 86