Fusta soare

Stilul "soare" în termeni de performanță este atât de simplu încât face parte din curriculumul școlar general. Dar simplitatea aparentă a fustei - soarele este mai mult decât compensată de feminitatea extraordinară și detaliile de design interesante. Fusta clasică-soare este cusută din două tăiate pe cârpe oblice și o curea pe o bandă elastică. În unele cazuri, chiar și centura poate să nu fie, iar ca un fermoar, un fermoar este cusut înapoi sau lateral. Fusta de soare pe gingie este, probabil, cel mai popular de stiluri pentru fete de toate vârstele, deoarece este purtat perfect, nu țineți în jos mișcări, și cerințele din codul vestimentar școlar se întâlnește.

În mediul de tineret acest stil nu este mai puțin popular. Acest lucru se datorează faptului că o fustă scurtă-soare mereu arată bine pe fetele subțiri, oferind ocazia de a experimenta imagini diferite. În funcție de tipul de material și combinația cu partea de sus, pantofi, accesorii, puteți crea un elegant arcuri de tineret, cu un indiciu de impertinență, romantic, perfect dezvăluie proprietarii feminine blânde, precum și de birou. Arcurile cu o fusta-soare sunt atat de diverse incat sa poti umple dulapul cu unul sau doua modele de moda in orice caz.

Fusta soarelui1 Fusta sun2 Fusta soarelui3

Cine se duce la fuste de soare?

Astăzi, în centrele comerciale și pe podiumuri puteți vedea o mulțime de fuste, stilul cărora la prima vedere nu este atât de ușor de identificat. Designerii nu obosesc pentru a îmbunătăți fusta-soarelui, se adaugă tușe elegant, astfel încât atenția fetelor oferite versiuni hibride care combină caracteristicile de stiluri, „soare“, „Laleaua“, „pliurilor“, „fundul“, „clopot“. Confuzii și flirturi, pe care designerii de modă din sezoanele recente le folosesc atunci când custează fuste suficient de des. Pentru a nu se pierde în sălbăticia din industria modei, un stil de la „soare“ este de a clasifica modelele care arata voluminoase, au silueta în formă de A și nu înfășurați în jurul șoldurilor. Lungimea poate fi oricare.

Fusta soarelui4 Fusta soarelui5 Fusta soarelui6

Avantajul fără îndoială al stilului constă în versatilitatea acestuia. Multă vreme să treci peste cine merge la fusta de soare, nu este necesar, deoarece criteriul principal pentru alegerea unui model de succes este lungimea. Deci, pentru proprietarul de șolduri magnifice fusta - soarele de lungime de midi se va apropia, care va ascunde volumul și va accentua frumusețea picioarelor. Acest stil - un instrument ideal pentru a crea cele mai atractive, în opinia oamenilor, silueta - clepsidra. Dacă fusta-soare cu o talie exagerată vă permite să extindeți vizual picioarele, atunci modelul cu o coquette va distrage atenția de la sânii prea luxurianți. Pentru fetele de statură scurtă sau cu picioare scurte, modelele de lungime medie și maximă nu sunt cea mai bună alegere. O fustă lungă-soare face ca fundul să fie mai greu, astfel încât numai o femeie înaltă subțire își poate permite un astfel de model. Apropo, fusta-soarele din podea, cusut din țesături ușoare, este păstrat în tendința sezonului primavara-vara pentru mai mult de un sezon.

Combinații de succes

Stilul "soare" este completat superb de topurile de fixare, care sunt de obicei ascunse în fustă, subliniind talia. Modelele de culori strălucitoare sunt preferate să fie purtate cu un vârf monofonic. De exemplu, soare fusta la modă într-o cușcă, care se numește „scoțian“ arată avantajoase și cu o jachetă, și un guler, și un tricou de bază. Permise și scurtate vârfuri, dar pentru a demonstra că buricul este un mauveen, astfel încât fusta ar trebui să fie cu o talie exagerată. Acest stil este atât de versatil încât este potrivit pentru orice ocazie. Deci, soare denim fusta cu un guler negru ar arata foarte bine la birou, și același model, în combinație cu camasa carouri sau o cămașă albă ar fi cea mai bună soluție pentru o plimbare romantica.

Fusta soarelui7 Fusta soarelui8 Fusta soarelui9
Fusta soarelui10 Fusta soarelui11 Fusta soarelui12
Fusta soarelui13 Fusta soarelui14 Fusta soarelui15

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 10 = 12