Fuste umflate cu talie mare

Poate că o fustă obișnuită arsă astăzi nu poate fi surprinsă. Un alt lucru, dacă ar fi luminat fuste cu o talie exagerată. Se pare că o mică schimbare în silueta produsului schimbă instantaneu conceptul de tinuă, făcându-l neobișnuit și mai la modă. În plus, fusta cu talie mare are avantaje suplimentare:

  • Talia excesivă va face proporția proporțională;
  • silueta este scos;
  • este o mântuire pentru doamne cu o figură băietică;
  • perfect combinate cu multe topuri.

Această fustă este de obicei făcută din țesături ușoare, care sunt bine drapate (sifon, satin, bumbac, poliester). Partea superioară este realizată ca un corset sau este decorată cu o curea, cu fermoar, cu fermoar sau cu bandă elastică. Dacă alegeți o fustă pentru vară, atunci este mai bine să vă opriți pe o fustă arsă și o talie exagerată cu o bandă elastică și, dacă doriți să o faceți parte din rochia de seară, este mai bine să ridicați o curea pentru ea. Aceasta accentuează talia și servește ca o linie de separare între "partea de jos" și partea superioară "a îmbrăcăminții.

Fusta fusta cu talie mare

Nu credeți că toate fustele arșite sunt la fel. Există mai multe stiluri care diferă în abundența draperiilor și stilului. Aici puteți distinge:

  1. Fusta este soarele cu o talie umflată. Acest produs este un cerc în plan. Nu are cusătură constructivă și este foarte simplu în croitorie. Acest model de fusta are cel mai mare numar de falduri, care arboreaza frumos in afara atunci cand mersul pe jos. Prezentată de mărcile Les Copains, Miu Miu și Nina Ricci.
  2. Fusta semi-însorită cu o talie exagerată. Această tinuă nu este la fel de arsă ca fusta de soare și are diferențe semnificative la coasere. Aici trebuie să faceți darts pe fundul fustei, deci este mai bine să încredințați profesioniștii de cusut. Prezentat în colecțiile de Albino, Burberry Prorsum și Blumarine.
  3. Fusta are două lungimi. Aceasta este o siluetă foarte interesantă. La început, fusta se potrivește strâns șoldurilor, și chiar sub ea începe să se extindă foarte mult. Acest stil a fost demonstrat de Paul Smith și Dries Noten.
Fuste închise cu talie înaltă 1 Fulare umflate cu talie mare 2 Fusta gonflabilă cu o talie exagerată 3
Fuste înfricoșate cu o talie exagerată 4 Fuste închise cu o talie exagerată 5 Fuste închise cu o talie exagerată 6
Fuste închise cu o talie umflată 7 Fuste false cu talie mare 8 Fuste închise cu o talie exagerată 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

29 − 19 =