galoși pentru încălțăminte

Sezonul ploios este chiar la colț, iar acum este momentul să vă gândiți să cumpărați pantofi practice și confortabile. La urma urmei, toamna este adesea asociată cu un nas rece, curge și cu tuse. Și toate pentru că în această perioadă crește riscul de hipotermie și înmuierea picioarelor. Desigur, soluția cea mai potrivită este de a cumpăra cizme de cauciuc. Dar ce ar trebui să facă cei care sunt obligați să respecte cadrul de îmbrăcăminte și nu există posibilitatea de a-și schimba pantofii? În acest caz, alegerea reală va fi galoșul pe pantofi. Acest accesoriu a fost foarte solicitat cu strămoșii noștri, dar mai ales în timpul iernii. Acum galoșele îndeplinesc direct funcția de prevenire a umezelii de a intra în pantofi și au un design mult mai frumos și mai elegant.

Galoane de cauciuc pentru încălțăminte

Galoși de sex feminin pentru încălțăminte sunt de obicei prezentate din cauciuc dens de înaltă calitate. Accesoriul acoperă complet pantofii, lăsând doar partea superioară lângă gleznă deschisă. Astfel, nu numai picioarele sunt protejate de umiditate, ci și de pantofii înșiși. La urma urmei, o acoperire de cauciuc sigilată nu permite trecerea apei. Prin urmare, galoși pot fi purtați pe pantofi din orice material - suede, piele, textile. Să vedem modelele populare ale acestui accesoriu?

Curele din cauciuc. Cele mai practice sunt modelele înalte. Galoane de cauciuc - jumătăți de ghete acoperă complet pantofii, împiedicând umezeala să treacă prin partea superioară.

galoși pentru încălțăminte 1 galoși pentru încălțăminte 2 galoși pentru încălțăminte 3

Galoshes pentru încălțăminte cu tocuri. O alegere foarte populară sunt modelele cu degetul închis și o buclă pentru călcâi. Acest tip de galoși este destinat încălțămintei cu călcâi. De asemenea, modele similare pot fi sub formă de balet cu o gaură pe călcâi.

galoși pentru încălțăminte 4 galoși pentru încălțăminte 5 galoși pentru încălțăminte 6

Galoshes pentru pantofi cu tălpi plate. Desigur, cele mai frecvente sunt accesoriile pentru pantofi pe teren. Astfel de galoșe sunt sub formă de barcă și se lipesc strâns și pe pantofi de balet lacuit, pe pantofi și pe orice alte modele.

galoși pentru încălțăminte 7 galoși pentru încălțăminte 8 galoși pentru încălțăminte 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 + = 22