Geantă pentru mireasă cu mâinile tale

Geanta de mireasa pentru mireasa, desigur, nu este cea mai necesara, ci un accesoriu foarte util, pentru ca fiecare femeie are tot ce are de pus in ea - incepand cu o cutie de praf si un ruj si terminand cu un telefon mobil. În plus, bine ales, nu va fi doar un accesoriu funcțional, ci și un ornament care va completa imaginea. Portofelul pentru mireasă poate fi cumpărat în salon și vă puteți face singur, ceea ce va oferi viitoarei mirese ocazia de a arăta creativitatea și de a obține un lucru cu adevărat exclusiv. Vă aducem la cunoștință un MC detaliat cum să coaseți o geantă de mână pentru mireasă. Acest model este potrivit pentru o rochie luxuriantă clasică. Ornamentele pot fi variate în funcție de decorul rochiei.

Geantă de mână pentru mireasă - clasă de master

Pentru a coase o geantă de mână avem nevoie de:

 • foarfece;
 • line;
 • țesătură (în acest caz - satin și guipure cu broderie de argint);
 • panglică satinată subțire;
 • decoratiuni.

Geantă de mână pentru mirele proprii1

Curs de lucru:

 1. Din material, tăiați 4 bucăți în funcție de modelul pungii pentru mireasă. Două din atlas și guipure.
 2. Geantă de mână pentru mirele proprii2

 3. Apoi trebuie să mătuiți piesele și să coaseți cusăturile pe mașina de cusut. Partea superioară a piesei de prelucrat este pliată de două ori spre interior, iar în mijloc se realizează două cusături pe mânerul sacului.
 4. Geantă de mână pentru mirele proprii3 Geantă de mână pentru mirele proprii4
 5. Marginile părții superioare, în acest caz guipurea, sunt îndoite la 3 mm și cusute în jurul perimetrului, ascunzând astfel marginile nedorite.
 6. Liniile laterale sunt procesate de un overlock și avem o geantă drăguță de geantă de mână.
 7. Geanta pentru mireasa proprie5

 8. Am pliat banda în jumătate și am pus-o pe mașină de scris. Trecem panglica prin cusatura pregătită pentru mânere și le prindem marginile la punctele de joncțiune cu noduri sau îl străpungem.
 9. Geantă de mână pentru mirele proprii6

 10. Geanta este gata acum să o decoreze, dar principalul lucru este moderarea, altfel detaliile supraîncărcate cu decor vor distrage atenția de la îmbrăcăminte. O pereche de flori artificiale și o broșă de fluture sunt suficiente.
 11. Geanta pentru mireasa proprie7 Geantă de mână pentru mirele proprii8 Geantă de mână pentru mirele proprii9
 12. Florile pot fi făcute de dumneavoastră, dar puteți cumpăra gata făcută în magazin. Înainte de a stabili compoziția produsului, este mai bine să încercați mai multe opțiuni pentru plasarea sa.
 13. Geantă de mână pentru mirele proprii10

 14. Geanta pentru mireasa este gata.
 15. Geantă de mână pentru mireasa proprie11

Când faceți un accesoriu elegant, trebuie să urmați mai multe recomandări de stil:

 • Materialul pentru geantă este mai bine ales în culoarea rochiei. Dacă rochia conține detalii colorate - broderie, curea, atunci puteți face o pungă în ton;
 • Geanta de mână în formă de sac pe zavjazochkah se va apropia de o rochie magnifică pe crinoline. Pentru rochii în stilul Empire este mai bine să faci un plic de mână, iar stilul retro va fi ambreiajul potrivit;
 • ca o geantă de mână de decor vor arăta efectiv flori vii, repetând compoziția buchetului.

De asemenea, se pot realiza cu ușurință și alte detalii de nuntă: o pernă pentru inele, decorați ochelarii de mireasă, pregătiți un bonbonniere pentru oaspeți și un dulap de nunți pentru cadouri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1