pălăria cu un voal

Marca Jil Sander a susținut întotdeauna puritatea și eleganța stilului romantic feminin. Și chiar mai șocantă a fost prezentarea acestei pălării la modă cu un voal, fotografia a cărei imagine a fost imediat împrăștiată în rețea. Eclectismul incredibil, care este o combinație între un capac sport și un voal subțire - un element al dulapului rafinat al femeilor din trecut și din secolul trecut, este curajul de la designerul de frunte al mărcii. Și acest curaj nu a rămas fără atenția femeilor de modă.

Avize divizate

Pălăria cu vălul a făcut mult zgomot și a provocat o mare cantitate de controversă în toate forumurile de modă. Cineva a remarcat că pălăria tricotate cu un văl perfect cu hainele în stil casual, și a citat exemplul cantareata Rihanna - icoana recunoscut de stil - nu se tem unul dintre primii pentru a încerca o noutate elegant. Dar au existat cei care au văzut un gust rău în palma unei femei cu un văl. Opiniile ambelor sunt adevărate, deoarece nu există nici o dispută în privința gusturilor. Prin urmare, nu vom ocupa niciuna dintre poziții, ci mai degrabă vă spunem cum să purtați o pălărie cu un văl, dacă decideți în continuare despre această achiziție.

Creați o imagine complexă

Dacă țineți cont de îmbrăcămintea exterioară, atunci o pălărie tricotată sau tricotată cu un voal se potrivește perfect cu:

  • masive, dar nu suflate haine de sus. De exemplu, cu un strat de piele de oaie sau un strat greu, voluminos;
  • cu jachete din piele. Acest lucru se aplică în mod special la coasa.

Dacă luăm în considerare întreaga imagine, atunci pălăriile la modă cu un voal se potrivesc perfect atât cu rochiile, fuste și blugi. Poate fi purtat chiar și cu pantaloni. Este important să nu uităm că este un element al așa-numitului stil de stradă. Adică nu ar trebui să-l purtați cu îmbrăcăminte de afaceri, îmbrăcăminte sport. Dar perechi diferite de epocă - chiar foarte mult. Dacă aveți câteva tinute de la "trunchiul bunicii", o pălărie elegantă cu un văl este ceea ce ați lipsit pentru a fi completată imaginea.

Hat cu un voal de mâna ta

Trebuie remarcat faptul că pălăria de iarnă cu un văl - evident nu este un accesoriu pentru uzul zilnic, dar este destul de scump. Originalul Jil Sander va costa în jur de 75 de dolari, mai multe modele de buget - de la 30 de ani. Poate că te merită singură, folosind sportul obișnuit (chiar și cel pe care l-ai purtat sezonul trecut).

În plus față de capac, veți avea nevoie de:

  • o bucată de voal în ton. Aproximativ 30-35 cm lungime (depinde de volumul capului) și 10-15 latime;
  • fir de culoare adecvată;
  • foarfece;
  • un ac.

Să începem! În primul rând, încercați pe pălărie. Stați în fața oglinzii și atașați un văl la capac pentru a găsi lățimea potrivită. Se poate închide cât mai curând ochii și toată fața. Totul depinde de preferințele dvs. Când lungimea este selectată, deșurubați marginea capacului și mătură vălul la punctul dorit.

Scoate-ți pălăria, începi să ierți. În spatele - în cazul în care marginile vălului se suprapun (este de dorit ca acest loc să coincidă cu cusătura de pe capac), coasem plasa cu o cusătură dublă. Marginea inferioară este atașată cu o singură cusătură la capac. Acum, când partea inferioară este fixată, întoarceți ușor marginea superioară în mijloc, ca în fotografie, și fixați vălul cu câteva cusături.

pălăria cu veil10 pălăria cu un voal11 pălăria cu un voal12

Lucrarea este aproape terminată. Înfășurați marginea capacului înapoi. Încercați din nou capacul. Setochka ar trebui să se miște cu ușurință ca o vizor de la o cască, scufundându-se pe față și ridicându-se, în timp ce nu ar trebui să cadă pe cont propriu. În cazul în care reticulul se blochează prea mult, răspândiți din nou capacul pe masă și în față cu o singură cusături în mijlocul de măturat marginea inferioară. Deci, această cusătură se ascunde sub reverul capacului. O pălărie caldă cu un văl este gata! Îl purtați cu plăcere și amintiți-vă că puteți fi într-o direcție fără a arunca bani departe!

pălăria cu un voal pălăria cu un voal2 pălăria cu voil3
pălăria cu voil4 pălăria cu voal pălăria cu un voal6
pălăria cu un voal7 pălăria cu voil8 pălăria cu un voil9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 3 =