toc de sticlă

Există o duzină de tocuri. Unul dintre ele este un călcâi de formă "un pahar", numit astfel datorită asemănării sale cu o sticlă normală. Înălțimea sa standard este de 2 până la 5 centimetri. Pantofi cu tocuri "un pahar", care a glorificat legendarul Audrey Hepburn, din nou extrem de urgent! Dacă în trecut erau prerogativa fetelor adolescente, care nu permiteau etichetei să poarte un ac de păr, femeile care optează pentru încălțăminte practice și elegante fac o alegere în favoarea încălțămintei cu călcâi - un "pahar". Există o opinie că "ochelarii" - cea mai capricioasă formă de călcâi, dar acest lucru este valabil numai în cazul în care înălțimea sa depășește cinci centimetri.

"Ochelari" - elegant, confortabil, la modă

Pantofi, ale căror călcâi are formă de pahar, a fost introdusă în modă de către astfel de metri din industria modei mondiale, cum ar fi Miu Miu, Isabel Marant, Louis Vuitton și Jimmy Choo. Odată cu depunerea acestor case de modă, vitrinele buticurilor erau pline de diferite modele de pantofi eleganți, care aveau o formă obișnuită - călcâi. Femeile, în amintirea căreia, după momentele strălucitoare ale popularității "ochelarilor", s-au păstrat, au început să-și umple dulapurile cu astfel de pantofi fără întârziere. Fetele tinere, apreciind avantajele acestui călcâi, nu au rămas în urma lor. Apropo, Michelle Obama este un fan al pasionatului de "ochelari". Dacă vă acordați atenție pantofilor ei, veți vedea că sunt "ochelarii" cel mai adesea purtați de prima doamnă a Americii pentru toate evenimentele oficiale. Și este de înțeles de ce. Ei se pot simți încrezători și nu vă faceți griji cu privire la faptul că piciorul care a apărut vă va pune într-o poziție ciudată.

Un mers neplăcut, picioare frecate, șaleguri sunt acum excluse. Doar frumusetea picioarelor, feminitatea si confortul! Și poți purta "ochelari" cu blugi subțiri și iubiți de actualitate, sarafane de vară, rochii și fuste de diferite lungimi.

toc de sticlă 1 toc de sticlă 2 toc de sticlă 3
Heel Wineglass 4 toc de sticlă 5 Heel Wineglass 6
încălzirea vinului 7 încălzirea vinului 8 Heel Wineglass 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

31 + = 41